Újabb döbbenetes részletek derültek ki a Cseh Katalin-botrányról

Újabb döbbenetes részletek derültek ki a Cseh Katalin-botrányról

Katka bukni fog!

Egymás között adott-vett cégek, fél Európára kiterjedő cégháló, valamint egy óriási korrupciós botrány. És persze a sokszor emlegetett hologramos technológia, no meg rengeteg uniós pénz. A Cseh Katalin-ügy részleteit vizsgálva újabb elképesztő momentumokra bukkant a Demokrata.

A Cseh Katalin-botrány kirobbanása óta tudjuk:

Az is kiderült, hogy a hálózat cégei összehangoltan váltogatták a telephelyeket és a fióktelepeket – Vác mellett például a Nógrád megyei Szécsény, Szirák és Ludányhalászi is felbukkant helyszínként –, miközben több milliárd forintnyi EU-s pénzt nyertek el. Bár korábban a Pesti Srácok írt arról, hogy a hálózatnak Szerbiában, sőt Svájcban is vannak tagjai, a külföldi szálról eddig kevesebb szó esett. Pedig például a szlovákiai vonal sok érdekességet tartogat.

A Demokrata szerint felmerül a gyanú, hogy a svájci HoloTech Switzerland AG által létrehozott és használt technológia alkalmazásával nem csupán Magyarországon, hanem

Az egyik ilyen ország Szlovákia lehet, ahol a Finance Partners Slovakia s.r.o az M&M 2003 Kft.-n keresztül juthatott hozzá a géphez. Az M&M 2003 Kft. egykori ügyvezető-tulajdonosa, Vanda Tamás – miután átvette a társaság vezetését – azonnal átköltöztette a céget a Lakatosék nevével fémjelzett Vác, Nádas utca 6. szám alatti székhelyre, ráadásul a cégkapcsolatok alapján kimondható, hogy szoros kapcsolatban áll Piszmán Zoltánnal, akivel éveken át közös érdekeltségekkel rendelkezett.

Hírdetés

többek között a többször említett Finance Partners Slovakia s.r.o. nevű szlovák cégnek, amely kezdetben egy rejtélyes liechtensteini vállalat birtokában volt, és Piszmánnal karöltve több szálon is összekapcsolódott a Lakatos családdal. Ugyanez elmondható a Finance Partners Slovakiáról és a céget jelenleg vezető Milan Kopriváról is – írja a Demokrata.

Amit eddig tudunk a Cseh Katalin-ügyről

www.888.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »