Újabb döbbenetes információk a nyomtalanul eltűnt magyar villanyszerelők ügyében

Újabb döbbenetes információk a nyomtalanul eltűnt magyar villanyszerelők ügyében

Újabb döbbenetes információk birtokába jutott a Blikk a nyomtalanul eltűnt villanyszerelők ügyében. Nemcsak Magyarországon zajlott a legapróbb részletekre is kiterjedő keresésük, hanem az osztrák hatóságok is bevetették az összes csúcstechnikai eszközüket.

Mint ismert, a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán két éve tűnt el, holttestét azóta sem találják, ahogyan a szintén villanyszerelőként dolgozó O. Vilmosét sem, akinek 2015 veszett nyoma. Mindketten egy győri vállalkozó megbízásából dolgoztak Ausztriában, ő jelenleg is házi őrizetben van a szerelők megölésévél kapcsolatban.

Hírdetés

A nyomozás során az osztrák fővállalkozó pincéjében befalazva egy markológépet és két betonkeverőt találtak, előbbi markolóján pedig betondarabokat, ami azért érdekes – jegyzi meg a Blikk –, a magyar gyanúsítottnál gyorskötő cement nyomaira bukkantak. A lap információ szerint a most megtalált markolót és egy utánfutót még 2015-ben bérelte ki O. Vilmos Bécsben.

A család jogi képviselője szerint, egyre valószínűbb, hogy a gyilkossággal gyanúsított vállalkozó, miután végzett a két villanyszerelővel, azok holttestét elégette, majd a maradványokat kivitte Ausztriába, és a markoló segítségével eltüntette azokat.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »