Újabb botrány: fotók a beteg Michael Schumacherről

Újabb botrány: fotók a beteg Michael Schumacherről

Két férfi a gyanú szerint azzal zsarolta a családot, hogy közli a felvételeket az egy évtizede a nyilvánosság elől elzárva élő egykori hétszeres világbajnok Forma–1-es legendáról.

Ahogy arról az Infostart beszámolt, zsarolással csalt volna ki pénzt a 2013-ban síbalesetben megsérült autóversenyző-legenda, Michael Schumacher családjától két észak-rajna-vesztfáliai férfi. A vezess.hu most arról ír, hogy a két letartóztatásban lévő elkövető Michael Schumacherről készült fotók nyilvánosságra hozatalával zsarolta a családot.

Hírdetés

A brit és a német sajtó információi szerint az apa-fia páros 15 millió eurót (5,9 milliárd forint) követelt Schumacheréktől. Azt állították, ha nem kapják meg a pénzt, a dark weben fotókat hoznak nyilvánosságra a beteg Michael Schumacherről, aki 2013 óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt.

A nyomozók azt is vizsgálták az ügyben, hogyan kerülhettek a fotók a zsarolók birtokába, ez végül egy harmadik személy letartóztatásához vezetett. Ez a férfi korábban biztonsági őrként állt a Schumacher család alkalmazásában.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »