Újabb botrány Cristiano Ronaldo körül

Újabb botrány Cristiano Ronaldo körül

Ezúttal a szövetségi kapitány, Fernnado Santos kritizálta a viselkedését.

A The Guardian értesülése szerint Fernando Santos, a portugálok szövetségi kapitánya nagyon elégedetlen volt azzal a viselkedéssel, amit Cristiano Ronaldo bemutatott a dél-koreaiak elleni mérkőzésen, a lecserélése után.

A szövetségi kapitány azt mondta, nem tudja garantálni, hogy a keddi, a svájciak elleni nyolcaddöntőben Cristiano Ronaldo lesz majd a csapatkapitány.

Hírdetés

Ronaldo dühösen reagált, miután a pénteki, dél-koreaiak elleni mérkőzés második félidejében lecserélték. Mutatóujját az ajkára tette, amikor elhagyta a pályát, majd később azt mondta, hogy feldühítette az ellenzék támadója, Cso Kue Szung, amiért arra kérte, hogy hagyja el gyorsabban a pályát. „Mondtam neki, hogy kuss, nincs felhatalmazása, nem kell semmit mondania” – nyilatkozta később Ronaldo.

Amikor egy keddi sajtótájékoztatón a fenti cseréről kérdezték, Santos azt mondta: látta, és egyáltalán nem tetszett neki. De az ilyen ügyeket zárt ajtók mögött oldják meg. Beszéltek is róla és ezzel az ügy le van zárva. Most már mindenki a keddi mérkőzésre koncentrál a szövetségi kapitány szerint.

Nyitókép: Ercin Erturk/Anadolu Agency/Getty Images

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »