Újabb birkamenet az akoltárs ellen! – Mindent elsöprő békementre készül a CÖF

Újabb birkamenet az akoltárs ellen! – Mindent elsöprő békementre készül a CÖF

Minden idők legnagyobb békemenetére készül március 29-én a Civil Összefogás Fórum. Csizmadia László, a CÖF alapítója az Echo Tv Napi aktuális című műsorában úgy vélte, a nép a választás fegyverével örökre elűzheti a posztkommunista és a neoliberális réteget.

Csizmadia László elmondta: március 29-én olyan rendezvényt szeretnének, amilyen még nem volt az országban.

“A határon túlról is várjuk a honfitársainkat. Mindenki most mozduljon meg, ha ténylegesen be akarjuk fejezni a rendszerváltást! Most a nép kezében van az, hogy a választás fegyverével akár örökre is elűzzük a posztkommunista és a ráragadt neoliberális réteget” – jelentette ki a CÖF alapítója.

EchoTV,

————————————–

Magyar Szociális Fórum: Miközben az állami magyar média – politikai elvárásból – elhallgatja a fagyhalál okozta hazai tömeges életvesztést, a külföldi hírügynökségek és sajtó beszámol róla a Magyar Szociális Fórum jelentései alapján. Íme néhány ízelítő:

Hírdetés

EFE spanyol hírügynökség
DPA német hírügynökség
News AT
Europe Online Magazine
Budapest Beacon

Olvasónk valamit nem ért

Kérnék szépen segítséget!
– Magyarországon a társadalom többségét alkotó MAGYART ha szidják, alázzák ezerrel, akkor az miért nem rasszizmus? Miért kell hallgatni róla? – Miért mondhatja azt következmények nélkül egy cigány vezér, hogy el kell tűrjük a cigánybűnözést? Miért lehetnek büntetett előéletű roma vezetők? A megélhetési jogvédőik miért csak a jogaikra tanítják meg őket, a kötelességeikre nem!
– Hová lett a 120 milliárd forint roma felzárkóztatásra folyósított pénzünk?
– Hol van az a törvényhely, ahol előírták, hogy a magyar társadalom köteles eltartani az őt porig alázó munkakerülőket?
– Miért van az, hogy a kommunistákat semmi felelősség nem terhelheti ebben az országban?
– A nemzeti vagyonunkat kifosztók hogyan lehetnek országgyűlési képviselők, újabban országgyűlési képviselő-jelöltek?
– Előszeretettel mondják az igazat kimondani merészelőkre, hogy rasszisták, fasiszták, nácik, trappisták. A címkeosztók azok micsodák, és honnan veszik a bátorságot arra, hogy az eltartóikat címkézzék?
– Normális esetben ha van szélsőjobb, akkor ott van szélsőbal is! Szélsőbalról vajon miért nem beszélnek? Pedig van bőséggel…
– A nemzeti vagyonunk eltűnt, és eltűnt az ellenértéke is! Külföldi bankszámlákon van, akárcsak Simon Gábor pénze. Vajon miért nem hozzák haza a kb. 250 milliárd DOLLÁRUNKAT?
Egyelőre ennyi.

A szabadság melyről ezek beszélnek, az a gyilkolászás szabadsága, a szabad merényleteké… az a békés emberek meggyilkolása szabadon, a törvény meggyilkolása, mely árnyékában dolgoznak és élnek az emberek… amikor egy becsületes állampolgár veszti életét, akkor semmi hangjukat nem halhatjuk, miközben ha egy bűnözőt csupán letartóztatnak, akkor a hangjuk eléri az eget is… ezek a nép ellenségei…
Hafez Al-Assad

Kampány 2014 február közepén – kattintással teljes méret (beküldte: Éliás Zsolt András)

Nemzeti Hírháló


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »