Újabb bevándorláspárti svéd nő kóstolt bele az imádott migránsok kultúrájába – most mentális problémái vannak szegénynek (18+)

Újabb bevándorláspárti svéd nő kóstolt bele az imádott migránsok kultúrájába – most mentális problémái vannak szegénynek (18+)

Svédországban elítélt a bíróság két afgán bevándorlót, akik brutálisan megerőszakoltak egy középkorú nőt. Az áldozat nyíltan migránsbarát volt, tagja például egy olyan internetes közösségnek, amelyik ellenzi a bevándorlók kitoloncolását. Sajtóhírek szerint azért ismerkedett meg a két afgánnal, mert azt akarta bizonyítani, hogy nem kell félni az idegenektől…

Megerőszakolta és szexuálisan bántalmazta két afgán tizenéves azt a nőt, aki a migránsok kiutasítása ellen kampányolt – írja a Daily Mail. A brit lap internetes kiadása ismerteti, hogy a nő először egy szórakozóhely előtt beszélgetett az afgán fiatalokkal, majd felment a nekik kirendelt szállásra. Itt elkezdték fogdosni. Miután a nő visszautasította a közeledésüket, az egyikük brutálisan megerőszakolta előbb vaginálisan, majd análisan is (elmondása szerint szörnyű fájdalmat okozva ezzel neki), a másik pedig eközben a melleit fogdosta, és önkielégítést végzett. Társa megkérdezte tőle, meg akarja-e erőszakolni ő is a "vendéget", de ezek szerint ő gátlásosabbnak bizonyult.

Hírdetés

Ezt követően a nőnek sikerült elmenekülnie, de az egyik "fiatal" még utánaszaladt és vissza akarta hívni vacsorára. A nő azonban értesítette a mentőket. Sokkos állapotban került kórházba, azóta is alvászavarral küzd, és mentális problémái vannak az eset miatt.

A hírportál idézi a nőt is, aki később azt mondta a rendőrségnek, hogy azért érdeklődött a fiatalok iránt, mert bevándorlók. A tetteseket elfogták. Az erőszakoló afgán 15 hónap börtönbüntetést kapott, és 13 ezer euró megfizetésére kötelezték (amiből persze nem lesz semmi), illetve tíz évre kiutasították az országból. Társa megúszta néhány ezer euró pénzbüntetéssel, amit természetesen ő sem fog befizetni soha.

Az őt megerőszakoló afgán egyébként azt kérdezgette a nőtől az "aktus" közben, miért ment fel a szállásukra, ha nem akart közösülni velük.

(Kuruc.info – Daily Mail – Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »