Új vallás: A klímaváltozás hisztérikus tébolya

Új vallás: A klímaváltozás hisztérikus tébolya

Meg akarjuk menteni a bolygót, de nem tudjuk legyőzni a hús- és légi utazási függőségünket?
Az NBC amerikai televíziós társaság felhívást tett közzé az „éghajlati változással kapcsolatos vallomásokra”, amelyek lehetővé teszik a nézők számára, hogy névtelenül közöljék az ezzel kapcsolatos világ problémákat.

NBC az egyik bajgenerátor

Bárki, aki aggódik amiatt, hogy nem járulnak hozzá az éghajlatváltozás megakadályozásához , bevallhatja bűnét az NBC-nek a kitett hat kategória egyikében: műanyag, hús, energia, szállítás, papír és élelmiszer-hulladék.
A korábbi látogatók éghajlati „ bűneit ” anonim módon teszik közzé, arra az esetre, ha inspirációra van szükség, vagy nem emlékszik, hogy miként és hogyan sértette meg utoljára az Anyatermészet rendjét.

© NBC

De az NBC közönsége úgy tűnik, hogy nem csökken.
„ Mindennnap futok. Nem fogok izzadni, hogy ezzel is akadályozzam az éghajlati változást ”- olvasható egy, a webhelyen közölt vallomással.
” Úgy gondolom, hogy az éghajlat mindig változik, és nem hagyom abba a húsfogyasztást a liberális baloldal kultuszszerű manipulációja miatt ” – írja egy másik.

Új vallás, nagy üzlet

A közelmúltig az éghajlatváltozás megszokott jelenség volt, amelyet a tudósok, a politikai döntéshozók és a Greenpeace vezetői vitatnak meg.
A Daily Beast szerint az aktivisták – bár ugyanazokra a célokra törekszenek, mint amelyek az éghajlattudós kutatókra vonatkoztak világszerte – elveszítik a fejüket, meggyőződve arról, hogy a világ véget ér, csoportterápiás foglalkozásokra járnak, hogy foglalkozzanak a „kétségbeesés, depresszió és szorongás érzéseivel”.
Az emberek azt mondják, hogy a világ 12 év múlva véget ér? Ez az emberek gondolataiban folyamatosan jelen van- mondta a hírportálon a Napkelte Mozgalom szervezője. „Valódi félelem van a következő generációban. A jövőre gondolva nem tudok tervezni, amikor csak 12 évünk van hátra. ”

A klímakampány másik résztvevője, Alex Trope pszichiáter úgy véli, hogy a mentális egészséget súlyosan befolyásolja a változó éghajlat, és azt ajánlja, hogy az érintettek keressenek „klímatudatos terapeutákat”.
Ennek hiányában az események szervezői „a megküzdési mechanizmusokat fejlesztik, beleértve a légzési gyakorlatokat, a jóga, a meditáció és a nyújtás” tanácsát adják.
De az üvöltő tömegek sírhatnak, a világon semmi sem számít, ha minden 12 év múlva véget ér. Igaz, kivéve ha közbe nem jön a világvége.

Hírdetés

Veszélyes jelek

A tudósok évtizedek óta azon dolgoznak, hogy megértsék és legyőzzék az éghajlatváltozás valódi veszélyét. De a kultusz vezetői mindig is sulykolták követőiknek a befejezés dátumát, egy fenyegető apokalipszist, melyet „Millenariánizmusnak” hívnak, és ez egy olyan kifejezésre utal, hogy egy kataklizma jön, amely után „minden megváltozik”.

Jellemző az a szélsőségbe átmenő eset, a millenáriumi kultuszra építő vallási szekta, a David Koresh vezette Dávidisták, mely ellen hadműveletet indított az ATF (Alkohol-, dohány-, és lőfegyverügyi iroda) és az FBI (Szövetségi Nyomozó Iroda). Az akció első napján kialakult tűzharcban 6 dávidista és 4 ATF-tag halt meg, majd hónapokig tartó fegyveres állóháború alakult ki 1993-ban.
Ugyanez volt a Mennyország kapuja szervezet klímaváltozás okozta világvége elmélete esetében is, amelynek tagjai 1997-ben tömeges öngyilkosságot követtek el abban a hitben, hogy a méreg megszabadítja őket a veszélytől és megmenekülnek egy idegenek irányította űrhajó fedélzetén.

A 2012-es jelenségeket szintén millenáriumi pániknak lehet tekinteni, amikor a Föld népességének jelentős része azt hitte, hogy a világ véget ér, mert a számítógépek összekeverték a 2000. évet az 1900-as évvel, vagy azért, mert az ősi maja-naptár 2012-ben befejezte 5 126 éves ciklusát.

A globális zöld mozgalom eleme vallási alapokkal rendelkezik. Az országok által fizetett szén-dioxid-kvóták, ugyanazok, mint a középkori pápai búcsúlevelek, amelyet gazdag bűnösök vásároltak gonosz cselekedeteik ellensúlyozása kapcsán a mennybe való belépés lehetővé tétele érdekében.
Az ízetlen műanyag/vegyszeres ételek, a rovarokon alapuló élelmiszerek fogyasztásának tendenciája, a növényi alapú műhús terjesztése a bolygó megmentése érdekében emlékeztet azokra a középkori vallási szokásokra, melyet akkor flagellánsnak neveztek.

Svédországban és Európa más részein az emberek egy része már elkerüli a légi utazást, nehogy azzal vádolják őket, hogy a szén-dioxid-kibocsátáshoz közük van…

Forrás: RT, Wikipédia, NBC

Magyar Tudat

The post Új vallás: A klímaváltozás hisztérikus tébolya appeared first on .


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »