"Új szövetséget!” – a Magyar Nemzet vezércikkben szólítja fel a Fideszt, lépjen ki az Európai Néppártból

„Elérkezett az idő egy új szövetség megkötésére. Új szövetséget pedig csak úgy lehet kötni, ha a régit felbontjuk. Elérkezett az idő, hogy a Fidesz befejezze a megalázó egyezkedést az Európai Néppárttal. A néppárt már nem Helmut Kohl pártja.” Ezekkel a mondatokkal kezdődik a csütörtöki Magyar Nemzet vezércikke. A folytatásban kifejtik, hogy szerintük „nincs mire várni tovább – pontosabban fogalmazva: tilos tovább várni!”
Ugyanis a néppárt „már nem védelmezi sem a nemzetet, sem a kereszténységet, sem a hagyományos családmodellt, sem bármely, néven nevezhető európai hagyományt. A néppárt mára a beteg liberalizmus kiszolgálója lett.”

Hírdetés

Mint írják, a magyar miniszterelnöknek muszáj lesz a bevándorláspárti erők elleni harc élére állnia, mert ez következik mindabból, amit eddig képviselt.

„Ma Európa első embere egy mentálisan és morálisan is válságban lévő báb, aki Soros kitartottja” – fogalmaznak Junckerre utalva.

A cikk konklúziója az, hogy Orbán Viktor és a Fidesz lépjen ki az Európai Néppártból, és kössön szövetséget Matteo Salvinivel, az osztrák Szabadságpárttal, valamint a lengyel kormánypárttal, mivel ez ma Európa és a magyarság érdeke.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »