Új szlogen a Fidesztől: „Szégyellje magát, akinek nincs munkája!”

Új szlogen a Fidesztől: „Szégyellje magát, akinek nincs munkája!”

Amikor azt hihetnénk, hogy már nincs lejjebb! Igen, akkor érkezik a narancsos kegyelmes asszony, egy „hirtelenszőke” miniszteri biztos, bizonyos Bábiné Szottfried Gabriella, a Fidesz legújabb nagyasszonya, Hende Csaba kiválasztottja, kegyeltje, vagy ahogy rég mondták volna, harcostársa, és alpári módon elszólja magát! Íme:

Nem elírás, nem bíróságon igazolt tévedés, mint a tekintetes Lázár Jánosnál korábban az „ akinek nincs semmije, az annyit is ér”! Nem ám! Itt a szavaknak súlya van, atmoszférája! Egy országban, ahol magyarok élnek Magyar Csapatban, meg persze, nem magyarok, nyilván; ahol az ország jobban teljesít, de akadnak, akik ellenzékben ellenségek, szóval Magyarországon megszületett a legújabb ige:
„SZÉGYELLJE MAGÁT, AKINEK NINCS MUNKÁJA!”

Hosszú, rögös út vezetett idáig! Valaha, még a polgári körök szervezése idején – tudják, Hende Csaba táskahordozó tevékenysége korában, amikor még a mi szeretett főhonvédőnk koordinátorként kereste a kenyérre valót – akkoriban kezdődött az egész, Sződligeten! ( Sződliget, 4500 fős község, Pest megye északi részén, Budapesttől 30 km-re található. Délre tőle Göd, északra Vác, délkeletre pedig Sződ fekszik.)

Élt ott egy derék család, Bábiék, akik elhatározták, hogy megtestesítik a gyönyörű, magyar Fidesz-családmodellt: Anyuci – Bábiné Szottfried Gabriella – polgármester, apuci, Bábi Róbert, a település Fidesz elnöke, míg hamvas csemetéjük, Bábi Zsófia a helyi Fidelitas elnöke, Ágh Péter patronáltja lett! Akkoriban nyilván ez volt a család jelszava:

Hírdetés

„SZÉGYELLJE MAGÁT, AKINEK NINCS MUNKÁJA!”

Bábiéknál nem jelentett gondot az aktivitás! Egy 2010-ből származó dokumentum így tájékoztat kellő részletességgel, erről az időszakról:

„A fideszes kötődésű Bábi-família tagjait már nem csak a Jobbik, hanem saját párttársaik is támadják: a család ugyanis egyre több esetben él vissza politikai hatalmával – számolt be Sződliget község közéleti helyzetéről a HVG.


Forrás:birkakvagytok.hu
Tovább a cikkre »