Új, sokkoló bizonyítékok: dokumentumok leleplezik a török-IÁ kapcsolatot

Assad elleni puccs kivitelezési tervei, terroristáknál talált török útlevelek, terrorista foglyoknál talált feljegyzések és számtalan számla rámutatnak az Ankara és az IÁ közötti kapcsolatra. De olyan terrorista útlevelek is vannak, amelyekben többszöri török vízum van és határ átlépési pecsét.

Biztonsági okokra hivatkozva az RT nem nevezi meg a terroristák neveit.

Az RT D-Team-je (csapata, csoportja) leutazott ash-Shaddadi városba, ahonnan a kurd hazafias önkéntes, fegyveres csapatok kiűzték, orosz támogatással az IÁ szélsőséges csapatait. A visszamaradt varos egy romhalmaz, víz és csatorna szolgáltatás tönkretéve. ash-Shaddadi az észak-keleti szíriai Kurdisztán olajkitermelő központja.

Az egész, hosszú német nyelvű cikket időhiány miatt nem fordítjuk le, csak a dokumentumok képeit mutatjuk be, melyek a sorozatos üzleti tevékenységet Törökország és az IS között bizonyítják.

Az eredeti cikk forrását alább megadjuk!

ash-Shaddadi ellenőrzési pont, az IÁ csapatainak elmenekülése utánKöolaj eladasi szamlak a Rijura kúttól, tonnában mérve. 70.-USD/tonna, mindegyik szállítmány kb. 20 tonna. $1342.60. Dátum: 23. Január 2016Kőolaj számla barell-ben mérve, a 215-ös kúttól, Kabiba-i olajmezö. 13.-usd/barell, 383.- barell kipumpálva, $4979.00. Dátum: 23 Január 2016. Összesen 170 ilyen számla. Még az excel file-t is megtalálták, ahol a könyvelést vezették: ISIS_Oil.xls


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »