Új online térkép, amely jelzi nácik közelségét

Új online térkép, amely jelzi nácik közelségét

 

„Járj a fasiszta nyomába: íme az online térkép, amely megmutatja, hogy élnek-e nácik a közeledben” főcímmel és a következő összegzéssel ír az izraeli Haaretz (mivel angol nyelvű kiadásról van szó, ezért nem Hárec, kedves MTA Nyelvtudományi Intézet) című napilap a nagy sztoriról: „A FashMaps neonáci és fehér felsőbbrendűségi üzenő táblákat használ, hogy meg lehessen találni, hol élnek és jönnek össze ezek és megmutatja pontos helyüket a ’Nácik a szomszédságodban’ térképen”.

A lélegzetállító beharangozás utáni cikk így indul:

„Mindannak, aki eddig azon totózott, hogy szomszédságában vannak-e nácik, egy most indított website segít. A FashMasps nevű hálóhely olyan élő térképet nyújt használóinak, amely létrehozói szerint rámutat arra, hogy világszerte hol van jelen a fasizmus”.

Hírdetés

A több tucat vörös körrel díszített „Nácik a szomszédságban” nevű térképen fel lehet fedezni, hogy az Egyesült Államokban, Dél-Amerikában, Európa egyes részein, Ázsiában és Ausztráliában hol vannak olyan városok és megyék, ahol állítólagos neonácik élnek és traccsolnak egymással.

 

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/uj-online-terkep-amely-jelzi-nacik-kozelseget-2780179/?utm_source=Napi+h%C3%ADrlev%C3%A9l+a+Magyar+Id%C5%91k+kiemelt+h%C3%ADreir%C5%91l&utm_campaign=f051a90775-hirlevel&utm_medium=email&utm_term=0_4fe27455be-f051a90775-181179461

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »