Új MSZP-s média: a Puch-céggel már indulás előtt lábon lőtték önmagukat – a lopott pénz maradékából vállalkoznak egyet

Új MSZP-s média: a Puch-céggel már indulás előtt lábon lőtték önmagukat – a lopott pénz maradékából vállalkoznak egyet

Akinek a legfőbb támadása ellenfelével szemben, hogy az prostituált, legalább ne kurválkodásból szerzett pénzből hizlalta volna fel magát.

Mintha nem lenne tele a magyar médiatérkép pártsajtóval, az MSZP-s Népszabadság kimúlása után az MSZP ismét sajtóbirodalmat hoz létre. Amit e velejéig korrupt párt egykori pénztárnokával, Puch Lászlóval teremtetett meg. És hogy kikerülhesse a hazai adóhatóság ellenőrzését, Ausztriában hozta létre cégét Horizont Handels und Industrie AG néven. Azaz hol máshol, mint a szintén velejéig korrupt és rothadt Strabag országában, ahol a Népszabadság volt tulajdonosa is székel. De azért dicsérjük is meg őket: Lichtenstein, Svájc és egyéb adóparadicsomok után Puchék mehettek volna akár a Bahama-Panama-Hahaha-háromszögbe is.

Ez a cég fogja kiadni most a Népszava mellett a Vasárnapi Híreket és a Szabad Földet. Melyek vidáman jelenhetnek meg abban az országban, azaz hazánkban, amelyeket e lapok médiadiktatúrának neveznek.

Puch az ATV-ben a röhejes nevet kapott, „Egyenes beszéd” című hazugságshow-ban Kálmán Olgával beszélgetett erről. Ott is hangsúlyozta, hogy meg akarja őrizni e lapok baloldali szellemiségét.

A sűrű szempilla-rezegtetésekből is élő műsorvezetőnek a pillája sem rezzent ezúttal, hogy megkérdezze, mondja, Puch úr, ön tudja, mit jelent a baloldal?

Ha valaki kezébe veszi a három lap közül például a Népszavát, és az abban odahányt, jellegzetes balliberális zsidó nyöszörgés, nyavalygás és az ezektől megszokott toposzok helyett bármit lát, ami valóban baloldali vélemény, az kap tőlünk ingyen negyven előfizetést erre a szennylapra.

Hírdetés

Ugyanis amit ma baloldalinak neveznek, azt a német Die Linke és mondjuk a spanyol Podemos testesíti meg. Érdemes idézni, miként reagált Sahra Wagenknecht, az elsőként említett párt elnöknője december 13-án Facebook-oldalán az „álhír” témában, odavágva a fősodratú médiának, hogy pont ők ne pofázzanak az „álhírek” ellen: „Ki dobolta tele a fülünket az állítólagos álhírekkel az iraki tömegpusztító fegyverekről vagy ’Auschwitzról’ a volt Jugoszláviában, hogy olyan háborúkat indíthassanak, amely emberek ezreit halálát okozták?” Amihez annyit, hogy Wagenknecht nagyon finom volt, amikor „ezreket” említett.

El tudja bárki képzelni, hogy a full zsidó Népszava, a Vasárnapi Hírek és a másik micsoda ilyen hangnemben írjon nyugati tömeggyilkos szerelmeseiről?

Persze hogy nem.

Nyugati fenéknyalás folytatódni fog a Puch-féle lapokban is azzal a különbséggel, az eddigiektől eltérően, hogy január 20-tól kezdődően már nem az amerikai kormány, hanem Trump amerikai ellenségei popsiját fogják nyalogatni, és utolsó reményükben a „jobboldali”, „keresztény”, volt NDK-s agitprop mama száján és egyéb testrészein fognak csüggeni, rettegve a franciaországi, holland, osztrák stb. választások eredményétől. Ahogyan e világrontó banda körül tovább fogy a levegő, és szorul nyakuk körül a szegénység általuk holokausztnak nevezett hurka. Mely „szegénység” természetesen azt jelenti, hogy nem úszkálhatnak a milliárdokban.

Belföldi fő témájuk pedig a kormány korrupciója lesz. Azzal természetesen semmi baj, ha a korrupció ellen küzd egy médium. Sőt, dicséretes. De az, hogy nálunk csak a korrupció legmélyében fogant médiumok teszik azt, eleve hiteltelenítik üzeneteiket. Ki nem röhög majd a korrupció ellen írt kétezredik cikk olvastán a magyar népet kifosztó MSZP pénzesládakulcsát egykor tartó korrupciós fővezér lapjában? Az, akinek a Népszava szellemiségét hűen tükröző főszerkesztője, Németh Péter hiteles ember. Akiből nagyjából annyi van országunkban, mint ahány zsidó a DK-ra és a maradék egyszázalékos látszatpártokra szavaz.

Igen fájdalmas, de azt is meg kell állapítanunk, hogy bárki is kerüljön hatalomra, ugyanúgy lop majd, mint a jelenlegi kormány, de a lopási/rablási/zsarolási/lezsírozási és egyéb korrupciós technikáknak mind nagyobb olajozottságot biztosító struktúrákat még tovább fogja finomítani a még nagyobb haszon elérése céljából.

Hazánkban éppen úgy, mint Olaszországban, Spanyolországban, Romániában, Bulgáriában, Csehországban és számos más helyen a politikához kötődő, illetőleg abból kiinduló korrupció sajnos a „politikai kultúra” része. Láthattuk, mire vezetett Olaszországban a korábban „tiszta kezek” néven az ottani maffia elleni harc, vagy a Romániában pár éve szintén az állam és az oligarchákat összekapcsoló korrupció elleni küzdelem. Semmit. Mindkét ország ugyanolyan tragikus helyen áll a korrupcióban, mint akár az Egyesült Államok, ahol a politikusok pénzen történő felvásárlása a rendszer törvényes része és ezért nem nevezi a Transparency International (sem) korrupciónak.

Puch kijelentette, meg akarja kettőzni a Népszava jelenlegi, általa 17 ezresnek hazudott példányszámát. Csakhogy saját, öngyilkos médiacsapata már annyira elhiteltelenítette saját megjelenési fórumaikat is, hogy már legbuzgóbb hívei megkettőzött érdeklődésére se számíthat.

Végső kétségbeesésében az MSZP elhatározta, a 2018-as választások előtt a lopott vagyon mohó hívei által még nem szétlopott maradékából vállalkozik egy médiásat. Tragikomikus.

Szalonna János – Kuruc.info

Puch Lászlóék vették meg a Népszava kiadóját – és persze megőrzik a lap "baloldali-demokrata hagyományát"

Annyira tombol a fideszes diktatúra, hogy az MSZP a Népszavát is eladta – repülhet a főszerkesztő is


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »