Új luxusautóval ünnepelheti bérelt helyét a NAV feketelistáján az adócsaló "celebcigány"

Új luxusautóval ünnepelheti bérelt helyét a NAV feketelistáján az adócsaló "celebcigány"

Az adóhatóság frissített, második negyedéves feketelistáján, melyre azok a magánszemélyek kerültek, akiknek legalább 180 napja, több mint 10 millió forint adótartozásuk van, rajta maradt Gárspár Győző.

A világát gondtalanul élő cigánynak évek óta bérelt helye van a listán. Nevén jelenleg nincs működő cég, de azokban, amelyekben korábban megfordult, mind csődbe mentek.

A cigányok nem követnek el fehérgalléros bűncselekményeket kezdetű rajvédő monológot nevetségessé tevő tény, hogy az adóhivatallal korábban nemcsak neki, hanem feleségének, apjának és sógornőjének is meggyűlt már a baja.

A fenti tények ismeretében pedig egyáltalán nem meglepő, hogy egy újabb méregdrága luxusautó parkol a "becsületes cégvezető" garázsában.

Hírdetés

"Győzike" csütörtök este töltötte fel a Facebook-oldalára családjának legújabb szerzeménye, egy felső kategóriás luxusautó fotóját. A képen látható tízmilliókat érő GLE Mercedesért a cigány – szintén adócsaló – apjának mondott köszönetet:

"A mai nap váltottunk. Köszönet Édesapámnak, hogy GLE Mercedesben ülhetek és élvezhetem az életet. Fater, ezért megint utálni fognak téged. (Nem baj lényeg az, hogy Carpe Diem)" – osztotta meg magvas gondolatait Gáspár Győző a fotók mellé.

(Kuruc.info – Napi – Hír24 nyomán)

Milliókkal tartozik az adócsaló győzicigány, de egy-két Porschéra azért még futja neki

Az adóslista éllovasának van pofája állami támogatásra pályázni: Gáspár Győző és a cigány Rómeó és Júlia


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »