Új információk Michael Schumacher állapotáról

Új információk Michael Schumacher állapotáról

Egy párizsi kórházban egy őssejtspecialista kezei közé került a Forma-1 legendája, akinek 2013 óta bekövetkezett síbalesete óta semmilyen hivatalos hírt nem adtak ki egészségi állapotáról.

Mint az Infostart is megírta, egy párizsi kórházba szállították a 2013-ban tragikus síbalesetet szenvedett Forma-1-legendát, Michael Schumachert; a Le Parisien napilap most úgy tudja, régi autóversenyző-társai és családtagjai voltak bent nála a kórházban, és a lapnak egy névtelen kórházi dolgozó is nyilatkozott:

Michael Schumacher magánál van.

Hírdetés

A kórházat egyébként bunkerré változtatták, így jutott be oda mások mellett Mick Schumacher (a versenyző szintén pilóta fia) és – a képek alapján – Alain Prost és Jean Alesi, valamint francia beszámolók alapján Jean Todt, Schumi korábbi csapatfőnöke.

Számos autóversenyző egyébként annak apropóján érkezett Párizsba, hogy megadja a végtisztességet a közelmúltban a pályán elhunyt F2-es pilótának, Anthoine Hubert-nek.

Schumacher kezelője a híres őssejt-specialista Philippe Ménasché professzor.

A család egyébként a baleset óta teljes titokban tartja a sportoló állapotát, a hivatalos információkat Sabine Kehm menedzser útján közlik. A lapnak nyilatkozó őssejttudósok szerint Schumacher mostani vélt állapotán aligha segíthetne az őssejtkúra, ám ha valami mégis segíthetne rajta, akkor talán mégis ez volna az.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »