Új Hirosimával és Nagaszakival fenyegetőzött egy amerikai nigger Japánban – sajnos csak egy nyaklevest kapott

Új Hirosimával és Nagaszakival fenyegetőzött egy amerikai nigger Japánban – sajnos csak egy nyaklevest kapott

A Johnny Somali néven futó "influenszer" (értsd: néger hulladék) éppen Japán utcáit járva készített "livestream-közvetítést", amikor az egyik járókelő hirtelen tenyérrel arcon csapta.

A több mint két órája tartó bejelentkezést pofonnal félbeszakító japán férfi a Hirosima és Nagaszaki szavakat említette – minden bizonnyal arra az incidensre utalva, amikor Johnny Somali egy tokiói vonaton zaklatta az embereket azzal, hogy felemlegette nekik a két japán város lebombázását, illetve az atomcsapások megismétlésével fenyegette őket többször is.

– Hirosima, Nagaszaki! Tudjátok, mit csináltunk veletek? Hirosima, Nagaszaki – elpusztítottuk, mert nem tudtatok viselkedni. Ha most sem tudtok, újra megtesszük. Értitek?! Nem fogjátok fel, mekkora hatalmunk van! – kiabálta a feka. Az egyik utas aztán megelégelte a hangos fenyegetőzést, és megpróbálta leállítani – róla egyébként kiderült, hogy koreai származású amerikai.

Íme az ember alatti lény tombolása:

Hírdetés

És íme a jól megérdemelt, de sajnos túl enyhe pofon:

Racists Livestreamer who was Harassing Japanese citizens has been Attacked… pic.twitter.com/3ACsoDnW2B

— Human Nature (@Human101Nature) June 2, 2023

Percekkel később egy rendőr és egy férfi érkezett a helyszínre. A rendőr kikérdezte a történtekről a provokátort, aki azt mondta, nem tett semmi rosszat. A támadó állítólag vízzel is lelocsolta – de nem lett ettől sem fehérebb, sem civilizáltabb…

(Next Shark – Index korrigálva)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »