Új csatorna indítását tervezi az ATV

Új csatorna indítását tervezi az ATV

A tervek szerint az ATV egyik csatornáján hírműsorokat adnának, a másikon inkább szórakoztató műsorok és sorozatok lennének.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Heteknek adott interjújában beszélt a csatorna terveiről, és arról, hogy milyen hatással voltak a nézettségükre a Hír TV körüli változások.

A vezérigazgató szerint bizonyos hírműsoroknál tapasztaltak nézettségcsökkenést a Hír TV kormánykritikus műsorai miatt, de az ATV végig megőrizte a dominanciáját a hasonló profilú tévékkel szemben.

Németh S. Szilárd az interjúban megerősítette, amit májusban már elárult:

Hírdetés

az ATV stratégiai partnerséget kötött az IKO műsorgyártóval (amely jelenleg főleg a TV2 számára készít műsorokat), és egy amerikai produkció hazai gyártásán dolgoznak, ami leghamarabb decemberben indulhat el.

Egy év múlva szeretnék kettő ATV-t látni, amelyek közül az egyiken alapvetően hírműsorok mennek, a másikon inkább szórakoztató műsorok és sorozatok.

„Eközben azt szeretném, hogy az ATV a G-nap előtti nézettségét tartsa, míg a második csatornával új, fiatal nézőket találjunk meg” – vázolta terveit a vezérigazgató az interjúban.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »