Ügyes

Nagyjából 60 %-át meghallgattam – átugortam az unalmas, ismétlős részeket.

Meg kell mondanom: baromire ügyes.

Talpramagyar Péter kiválóan adja azt, amit megkíván a pártatlan és jobbhíján-ballib réteg: alapvetően fideszes mondanivaló gondosan összekeverve ballib hívószavakkal. Akit a legjobban taszít: a ballib keménymag, dehát éppen ez a fő cél, hogy ők taszítva legyenek. Még a fideszes keménymagot is picit kevésbé taszítja az egész előadás.

Talpramagyar néha olyanokat mond, amitől minden magára valamit adó belpesti értelmiségi hátán feláll a szőr, s azonnal petíciót indít a „barna eső” ellen, majd 800-fős gigatüntit hoz össze.

Hírdetés

Kb. felmondja a 2022 előtti Puzsér szövegét (talán ezért is ő lett választva „beszélgetőpartnernek”), bár nála nacionalistább és EU-szkeptikusabb kiszólásokkal.

Puzsér bele is próbált kötni, de Talpramagyar nem hagyta, túlbeszélte Puzsért, ami kemény teljesítmény, s Puzsér meg is adta magát, egyik sablonját se tudta elmondani, se a „Szent István a NATO-t választotta”, se az „az oroszok lerohanják a világot” címűt.

Aztán a végére egyértelműen kiderült: nem őszinte ember saját elvekkel, hanem azt mondja, amit a célközönsége elvár tőle. Itt Puzsér megfogta őt a Pálffy-sztorival. Puzsér korrekten elmondta, Pálffy nem védte a pedofíliát, mire Talpramagyar meg elmondta, hogy igenis védte, miközben tudja, hogy nem igaz a vád.

Ahogy mondtam: egy erősen feljavított MZP-t készített el nekünk Soros gazda.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »