Ugyanazon a helyen fulladt meg a felügyelet nélkül hagyott 2,5 éves kislány, ahol a nagynénje

Ugyanazon a helyen fulladt meg a felügyelet nélkül hagyott 2,5 éves kislány, ahol a nagynénje

Nyitókép: Tv Markíza

Tragédia történt Kelet-Szlovákiában. A Bártfa (Bardejov) melletti tóba egy 2,5 éves kislány fulladt bele. A szülők észre sem vették, hogy a kislány elment hazulról, néhány órás keresés után pedig a közeli patakban találták meg.

A szülők öt gyermekükkel együtt egy ünnepségen voltak, amikor a kislányt felügyelet nélkül hagyták. Több mint egy óra után vették észre, hogy a kislány nincs se otthon, de a szomszédasszonynál.

A szülők az egész telepet körbejárták, a közeli erdőben és faluban is kutattak a kislány után, de mindhiába. Este a forgalmas út túloldalán található patak partján találták meg a kislány cipőit.

Hírdetés

A szülők legrosszabb félelme beigazolódott, a tűzoltók már csak megfulladt kislány holttestét találták meg.

A hozzátartozók nem értik, hogy a kislány hogyan jutott át a főúton, és miként talált oda a 100 méterrel arrébb található patakhoz.

A rendőrség egyelőre még vizsgálja, hogy a kislány egyedül ment-e a patakhoz, vagy más gyerekekkel, akik végül otthagyták. Felelősségre azonban a szülőket fogják vonni.

Tíz évvel ezelőtt ugyanezen a helyen fulladt meg az elhunyt kislány nagynénje is. A telep lakói abban a babonában hisznek, miszerint az elhunyt nagynéni csábította a patakhoz a kislányt, akit aztán magával rántott a mélybe.

TvNoviny.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »