Úgy tűnik, Orbán Viktor volt Gyuri bácsi életének legjobb befektetése

Úgy tűnik, a magyar baloldal volt Gyuri bácsi életének legrosszabb befektetése, 12 éve csak viszi a pénzt

– jelentette ki gúnyosan Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este, miután biztossá vált az újabb kormánypárti győzelem.

Gyuri bácsi, azaz Soros György azonban nem volt mindig ilyen rossz befektető, hiszen olyan tanítványok is kikerültek kezei alól, mint például Orbán Viktor.

A miniszterelnök értelemszerűen ma már nem reklámozza, de a rendszerváltás előtt ő maga is Soros-ösztöndíjas volt, a liberális amerikai-magyar milliárdos szánt jelentős pénzösszeget arra, hogy rendszerellenes tanítványa Oxfordban tanulhasson és jelentős magyar politikussá válhasson.

Hírdetés

Ez alapján úgy tűnik, Orbán Viktor volt Gyuri bácsi életének legjobb befektetése.

Persze Orbán Viktor politikai életútja sosem volt egyenes: 1990-ben még sértődötten vonultak ki az Országgyűlésből, mert nem szóltak nekik előre, hogy a trianoni békediktátumra szeretnének megemlékezni egyperces néma felállással.

Képzeljük csak el, mit reagálna a mai Orbán Viktor arra, ha egy frakció kivonulna egy trianoni megemlékezésről – tulajdonképpen még a DK sem csinálna ilyet.

Ha Orbán Viktor Soros György hatását keresi a magyar belpolitikában, először is kezdje saját liberális, antikommunista, oroszellenes múltjával, amiből egy áljobboldali, kommunista módszereket alkalmazó, oroszbarát jelent alkotott.

Köszönjük, Gyuri bácsi!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »