Úgy fejbe rúgták, mintha focilabda lenne

Úgy fejbe rúgták, mintha focilabda lenne

10-15 tagú csoport kötekedett július 22-én vasárnap hajnali 4 óra körül Gergelyiugornyán, a Tisza-parti üdülőövezetben – írja a szon.hu. Két nyírmadai férfi a segítségükre sietett, végül az egyiküket súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Dani a névnapját ünnepelte szűk baráti körben – kezdte a történetet Ábelné Tóth Éva, 22 éves srác édesanyja. Egy kis büfé mellett várták a többieket, a közelükben állt egy idegen pár, velük kezdett kötekedni a banda.

„Amikor kérdőre vonta őket, azok rögtön ütöttek, de nem csak a srácot, a barátnőjét is ököllel verték, amit Dani – akire ezért nagyon büszke vagyok – nem hagyott szó nélkül.”

A történet viszont borzalmasan végződött.

„Amikor odalépett, hogy segítsen, hátulról leütötték, ahogy az öccsét is, még mielőtt bármit tehetett volna. Mire Gabi feleszmélt, azt látta, hogy miközben a testvére megpróbál felülni, a támadó csoportból kiválik egy fiú, és mintha egy focilabdát próbálna ellőni, hatalmasat rúg Dani arcába. Aztán leléptek.”

Gábor segítette felülni bátyját, mert attól tartott, hogy megfulladhat a szájából ömlő vértől, Dani nem emlékszik semmire, eltűnt az órája, és némi pénzt is elloptak a zsebéből.

„A szalkai kórházban rögtön megvizsgálták Gabit, kiderült, hogy koponyazúzódása és agyrázkódása van. Onnan mentünk a rendőrségre, ahol úgy öt órát töltöttünk. Közben otthon Dani folyamatosan vért hányt, ezért ahogy hazaértünk, visszavittem a kórházba. Elvégeztek néhány vizsgálatot, egy CT is készült, amin jól látszott, hogy több helyen megrepedt Dani arccsontja.”

A fiú jelenleg is kórházban fekszik, műtét és 10-12 nap lábadozás vár rá, utána a kitört fogait kell rendbe hozni.

(fotó: szon.hu)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »