Ugrásszerűen nő a késelések száma Németországban

Ugrásszerűen nő a késelések száma Németországban

THE GATESTONE INSTITUTE

A késelések és késes bűncselekmények számának erős növekedése ismét figyelmet fordít arra a romló biztonsági helyzetre, amely azóta tapasztalható Németországban, hogy Angela Merkel 2015-ben úgy döntött, több mint egy millió migráns enged be Afrikából, Ázsiából és a Közel-Keletről.

Az elmúlt hónapokban késsel, fejszével és bozótvágó késsel (machetével) hajtottak végre igen sok erőszakos bűncselekményt Németország mind a 16 szövetségi államában. Azokkal nem csak dzsihadista támadásokat hajtottak végre, de gyilkosságot, rablást, betöréseket, rablásokat, nemi erőszakot és egyéb bűncselekményeket.

Az elkövetések színhelyei: vidámparkok, bicikliutak, szállodák, közterek, tömegközlekedési eszközök, éttermek, iskolák, szupermarketek és pályaudvarok.

A rendőrség bevallotta, hogy nem bírnak állományilag a bűnözéssel.

Hírdetés

Idén októberig 3500, késeléses támadás volt. 2007-ben 300. Ez több mint 1200 százalékos növekedés azóta.

A német média általában nem jelent a késsel elkövetett bűncselekményekről. Ha igen, azokat „elszigetelt incidensekként” jeleníti meg, amelyeknek nincs közük a tömeges bevándorláshoz. A média az elkövetők nemzetiségét se közli.

A legtöbb ilyen bűncselekményt Berlinben követik el. Neuköllnben a késelés a napi élet részévé vált. Súlyos a helyzet Brémában és Bremerhavenben is.

 

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »