Tüttő Kata szerint Orbán Viktor Európa Geréb Ernője – ennyi ótvaros prolit..

Tüttő Kata szerint Orbán Viktor az európai gondolat Geréb Ernője, az MSZP-Párbeszéd EP-képviselőjelöltje erről Kunhalmi Ágnessel tájékoztatta a sajtót pénteken Szombathelyen, miközben ismerkedtek a város ókori múltjával – rá is csodálkoztak, hogy a megyeszékhely immár kétezer éves település –, illetve a jelek szerint alapszinten magyar irodalommal is, kérdés, hogy mit szól ehhez Nemecsek Dezső, aki lehet, hogy már csak nemecsek dezső.

A Magyarországi Baloldal Két Rettenthetetlen Amazonja Szombathelyre érkezett pénteken a korteskörútjukon, ahol őszintén rácsodálkoztak arra, hogy a vasi megyeszékhely immár egy kétezer éves város – derült ki az eseményről tudósító Nyugat.hu írásából.

Nagy a tétje a választásoknak – kezdte beszédét Kunhalmi Ágnes, szerinte arról kell dönteni, hogy az emberek jólétét akaró demokraták és a saját zsebükre dolgozó szélsőjobb között kell választani. Nem az Európai Unió, hanem az ökölbe szorított kéz veszélyezteti az ország szuverenitását, Arról döntünk, hogy a demokráciát és a jólétet vagy az érdekérvényesítésből kisodródó, Orbán Viktor szavaira hallgató szélsőjobbot választjuk – jelentette ki az Unió történetének minden apró részletét ismerő képviselő, aki május 1-én tizenöt évvel ezelőttre saccolta a közösség létrejöttét, mindezt úgy, hogy sem Geréb Ernőtől, sem nemecsek dezsőtől nem kért telefonos segítséget.

Hírdetés

Tüttő Kata a Pál utcai fiúkból vett példával kezdett, azt mondta, Orbán Viktor az európai gondolat Geréb Ernője, aki némi hatalomért képes elárulni az országot is. Tüttő szerint a választás tétje, hogy sokan lesznek-e azok, akik szét akarják verni az Európai Uniót, ami nincs is még teljesen kész, együtt kell kialakítani és kijavítani a hibákat.

A Baloldal Reménysugara üdvözítőnek nevezte, hogy péntekre, az EP-választás kampányának finisére kisiskolások tömegeit hajtották ki Budapesten az egyik Soros-szervezet aktivistái tüntetni a klímaváltozás ellen, majd a diákok ennek jegyében meghallgathatták mások mellett Karácsony Gergely és Jávor Benedek politikai szónoklatait.

pestisrácok.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »