Tüntetés volt Bécsben a koronavírus korlátozások ellen

Tüntetés volt Bécsben a koronavírus korlátozások ellen

Emberek ezrei tüntettek szombaton Bécsben, hogy tiltakozzanak a közélet korlátozásai ellen, amelyek célja a koronavírus-járvány megfékezése, éppen akkor, amikor Sebastian Kurz kancellár kormánya tárgyalásokat folytatott az intézkedések meghosszabbításáról.

Kántáló tüntetők – sokan maszkok nélkül – a városközponton át tartó menet közben táblákat tartottak, köztük a „Kurz Must Go” és a „Make Influenza again Great”.

Ausztria, a 8,9 millió lakosú ország már a harmadik zárlatban van, csak az alapvető üzletek vannak nyitva.

Az ország a járvány tavalyi kezdete óta csaknem 390,00 koronavírus-esetet és csaknem 7000 COVID-19-hez kapcsolódó halálesetet jelentett.

A közegészségügyi szakértők a kormánytisztviselőkkel való találkozás után azt mondták, hogy a fertőzési arány túl magas ahhoz, hogy fontolóra vegyék a korlátozások enyhítését ezen a ponton.

Hírdetés

A kormánynak vasárnap kellett volna bejelentenie a következő lépéseit, írja a Reuters Bécsből.

Magyar Tudat

Megosztás

The post Tüntetés volt Bécsben a koronavírus korlátozások ellen appeared first on Magyar Tudat.

Related posts:Felvidék- tüntetés volt Kassán a kettős állampolgárságért                 Magyarok és…Erdély – Tüntetés volt a Verespatak-törvény ellen                 Több erdélyi…Délvidék a megsemmisítés és kiárusítás következtében mára siralmassá és elmaradottá vált                 Újvidéken szombaton…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »