Túltolták

Túltolták

Nekünk is tele van már a hócipőnk.

 

„Gyerekeket fújnak le könnygázzal, és gumibottal veri őket a hatalom. Idejutatta ezt az országot ez a rendszer. Gyerekeket bántanak! Szégyen!” – kesereg közösségi oldalán a magát államférfiként aposztrofáló Gelencsér Ferenc Momentum-vezér, aki (a javasolt kapálás helyett) cimboráival szerdán is kordonbontással, rendőrök provokálásával múlatta idejét a karmelita kolostor előtt. Tőle tudjuk azt is, hogy ő már 2006-ban, 16 évesen a Kossuth téren tüntetett az akkori kormány ellen. „Kaptunk rendesen, de az a felnőttek tüntetése volt. 2023 van, és 16 évesek vesznek körül a karmelita előtt. Ez a fiatalok tüntetése.”

Tényleg fiatalok tüntetnek – randalíroznak –, merthogy felnőtteket már nem tudnak utcára csődíteni a szervezők. Uszítják hát a fiatalokat. Politikai pedofilok tolják maguk előtt a „jó bulira” kapható gyerekeket. 

„Addig örülj, amíg csak a rendőrök állnak veletek szemben” – figyelmezteti egy kommentelő a panaszkodó „államférfit”. – „Legközelebb már mi leszünk ott, szívlapátokkal.”

Hírdetés

Ismeretes, a sikeres utcai hőbörgésnek is megvan a maga rendje. Az anarchiacsinálás királya, Saul Alinsky fekáliamixer (az ő intelmei alapján randalíroznak Gelencsérék) már évtizedekkel ezelőtt összegezte javaslatait. „Tartsd fenn a nyomást! – írta. – Támadj, támadj, támadj minden irányból! Sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra!” Igen ám, csakhogy a mester azt is hozzátette: „Az a taktika, amit túl hosszan alkalmazol, teherré válik. Sose válj unalmassá. Még a radikális aktivisták is elunják magukat.”

Ráadásul nekünk is tele van már a hócipőnk.

Borítókép: Tüntető fiatalok (Fotó: Teknős Miklós)

Pilhál György – www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »