„Túl beteg” a szír migráns, hogy dolgozzon – a felesége, 8 gyereke mellé még 2 feleséget és 12 gyereket akar Dániába hozni

„Túl beteg” a szír migráns, hogy dolgozzon – a felesége, 8 gyereke mellé még 2 feleséget és 12 gyereket akar Dániába hozni

A 47 éves Daham Al Hasan 2014-ben érkezett a feleségével és 8 gyerekével Szíriából Dániába. A munkanélküli migránsnak, aki azt állítja, hogy túl beteg ahhoz, hogy dolgozzon, most jóváhagyták a családegyesítési kérelmét, azaz hogy a még Szíriában lévő másik 2 feleségét és 12 gyerekét Dániába hozza.

Mindez a dán adófizetőket arra kényszeríti, hogy gyerektámogatás címen a család részére évente 214 128 dán koronát, azaz több mint 9 millió forintot fizessenek ki.

A szóvivő hozzátette: „Takarékoskodnunk kell, és az nem lehet helyes, hogy egy embernek, aki semmivel nem járult hozzá a dolgokhoz, százezreket ítéljenek meg gyerektámogatásként.”

Több vezető párt, a néppártot és a szociáldemokratákat is beleértve, támogatná a gyerekek után járó kedvezmények megszorítását.

Mindeközben napfényre került, hogy öt szír migráns beperelte a dán kormányt és a külügyminisztert az új szigorú menedékpolitika miatt. A menedékkérők számára a családegyesítés ugyanis három évig elhúzódhat, és a szírek azt állítják, hogy ez az emberi jogaik megsértése.

Hírdetés

Mi a tanulság?

Először, ha az európai kultúrkör országaiban a többnejűség törvénytelen, akkor hogyan hozhat valaki magával két-három feleséget családegyesítés címén? Hát úgy, kedves olvasó, hogy a gerinctelen szavazatvadász politikusok a muszlim gettók kegyét keresve gyakorlatilag jóváhagyták, hogy párhuzamos jogrend legyen hatályban: van egyfajta mérce az őslakosokra, és van egy másik a migránsokra. (Az európai megoldás az szokott lenni, hogy jogilag nem lehet több felesége, tehát a családegyesítéssel behozott pereputtyra még több pénzt kell költeni, mert a másodlagos, harmadlagos feleségek egyedülálló anyaként még több támogatást kapnak – a szerk.)

Másodszor, szakítani kell azzal az álmodozással, hogy ezek az alacsony intelligenciájú, szakképzettség nélküli, a „hitetleneken” élősködő ingyenélők fogják a gazdaságot fellendíteni és a nyugdíjat kitermelni. Nemhogy nullszaldót nem fognak produkálni, hanem még jobban meg fogják terhelni a kiadás oldalt, még több terhet fognak a dolgos európai őslakosok hátára rakni.

Harmadszor, szakítani kell azzal az álmodozással, hogy csak néhány ezret kellene Magyarországnak befogadnia, és azzal végleg lezárulna a dolog. A néhány ezer után majd jön a családegyesítés követelése, ami tízezreket jelent, mely példa ragadós volta arra ösztönöz majd újabb százezreket, hogy el kell indulni, hiszen végül a puhány európaiak úgyis beadják a derekukat, ami persze újabb milliókat ösztönöz az elindulásra… Tudomásul kell venni, hogy a harmadik világban ipari méretű purdégyártás folyik, amit a civilizált világ nem tud felszívni, még ha akarná, akkor sem. Persze nem is kell, hogy felszívja, mert nincs közünk hozzájuk.

Negyedszer, a fősodratú médiára nem lehet számítani, mert ők is az ellenség oldalán állnak, tehát mint mindig, most is Önnek kell a családtagjait és ismerőseit tájékoztatnia.

Hidra – Kuruc.info

Forrás:

‘Too sick to work migrant’ now wants to bring 12 MORE children and 2 MORE wives to Europe
By Lizzie Stromme
Published: 05:00, Fri, May 27, 2016 | UPDATED: 08:08, Fri, May 27, 2016
http://www.express.co.uk/news/world/674203/sick-work-migrant-bring-12-MORE-children-2-MORE-wives-Europe-Denmark-Syria


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »