Tüdővérzéssel került a kórházba Simicska

Tüdővérzéssel került a kórházba Simicska

Kórházba került Simicska Lajos. A hírek szerint tüdővérzés miatt vitte rohammentő szombat délelőtt az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetbe. A milliárdos vállalkozó egészségének megromlásáért nem csak a dohányzás lehet a felelős.

Kórházba vitték Simicska Lajost – adta hírül a Ripost. A portál információi szerint a vállalkozónál tüdővérzést diagnosztizáltak, ami összefügghet azzal, hogy évtizedek óta láncdohányos.

Noha az év elején a fővárosból a csendesebb, jobb levegőjű Veszprémbe költözött, Simicska Lajos nem hagyott fel a dohányzással.

Néhány napja Simicska 24 éves fia vette át a Magyar Nemzet kiadójának vezetését. Mint arról az Origo is beszámolt, a Magyar Nemzet főszerkesztője, D. Horváth Gábor nem kívánta kommentálni a Marketing és Média Online értesülését, miszerint

Simicska Ádám Lajost nevezik ki a napilapot is kiadó Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. élére.

Hírdetés

Az Orbán Viktor miniszterelnökkel bő egy éve nyíltan szembenálló vállalkozó 24 éves fiát a hivatalos cégadatok szerint április 13-án nevezték ki ügyvezetőnek. A cégadatok szerint marad a posztján az eddigi ügyvezető, Tóth Marianna is, aki Liszkay Gábort váltotta a G-nap után.

Úgy tudjuk, hogy Simicska Ádám már egy ideje bejár az Üllői úton lévő szerkesztőségekbe, és közelről figyeli, hogy miként is működik apja médiabirodalma – a Magyar Nemzet mellett az MNO, a Lánchíd Rádió és a Class FM szerkesztősége is ott található.

Az említett G-napra sokan emlékezhetnek. "Orbán egy geci" – így fakadt ki indulatosan 2015. február 6-án Simicska, lavinaszerű folyamatokat indítva el ezzel a gazdaság, a sajtó és a politika terén. Mint arról az évfordulón az Origo beszámolt, az ellenzék által oligarchaként támadott, a kormányfő által viszont korábban még nemzeti nagytőkésként megvédett Simicska nem számíthatott sok jóra, amióta nyílt háborúba kezdett.

(Origó)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »