"Tudom, hol laksz, kutya, én foglak kivégezni!" – volt kitől tanulnia a sólyi gyerekgyilkos cigánynak

"Tudom, hol laksz, kutya, én foglak kivégezni!" – volt kitől tanulnia a sólyi gyerekgyilkos cigánynak

Rendőrautóval vitték el egy hajmáskéri házból "F. F." édesapját február 7-én, pénteken, mert megfenyegette azt a családot, amelynek nyolcéves kislányát a vád szerint a fia, F. F. (azaz Farkas Ferenc, mert mi köpünk a gyerekgyilkosok jogaira – a szerk.) megölte Sólyon 2018. májusában. Az ügyben egy napja született nem jogerős ítélet, ahol a gyilkoscigány 15 évet kapott.

– Halálosan megfenyegette a fiamat Farkas Ferenc édesapja, erről ügyvédem tanácsára bejelentést teszek a rendőrségen, közölte Horváth Győző, a 2018-ban, nyolcévesen megölt sólyi kislány édesapja február 7-én, délelőtt a veszprémi rendőrség épülete előtt.

Győzőtől a Veol megtudta, a cigány azt is mondta a fiának, hogy megvárja az iskolánál, és azzal fenyegette meg, hogy nyakon szúrja egy injekciós tűvel, kivégzi, és figyeli, merre jár. A férfi Győző édesanyját is megfenyegette, akinek azt mondta, hogy rágyújtja a házat.

Győző a fenyegetésektől nagyon megijedt, és szólt az iskolában a pedagógusoknak, hogy fokozottan figyeljenek a fiára. – Egy tragédia elég volt a családban, a lányom halálát nem tudtam megelőzni, legalább a fiamét tudjam, fogalmazott zaklatottan, tele félelemmel Horváth Győző. A feljelentés után néhány órával Hajmáskéren a megyei lap azt látta, hogy több rendőr ment be egy házba, ahonnan néhány perccel később kihozták Farkas Ferenc édesapját. (Neve is van, Farkas Milán, csak a beszari lap ennyire vigyáz a személyiségi jogaira – a szerk.) Rendőrautóba ültették, és elhajtottak vele.

Hírdetés

A történtekről megkérdezték a rendőrséget, ahol közölték, eljárás folyik a Veszprémi Rendőrkapitányságon (VRK) zaklatás vétség gyanúja miatt. Az ügyben egy személyt február 7-én előállítottak a rendőrök a VRK-ra. A nyomozás érdekeire való tekintettel további információt nem adott a rendőrség.

Farkas Ferenc, aki tette elkövetésekor 16 éves volt, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, 14. évét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolta a főügyészség. A gyilkoscigány és védője a február 6-i ítélet ellen fellebbezett, ezért az nem jogerős, a végső döntést a Győri Ítélőtáblán hozzák meg.

Ez a cigánygyerek ölte meg brutálisan a nyolcéves sólyi kislányt – beismerő vallomást tett

Meggyilkolva, meztelenre vetkőztetve találtak rá egy 8 éves sólyi kislányra – egy 16 éves cigánygyerek az elkövető


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »