Trump üzent Putyinnak

Trump üzent Putyinnak

Donald Trump az Egyesült Államok korábbi elnöke üzent az orosz elnöknek, legyen kedves a jelenlegi elnök, Joe Biden fiára, Hunter Bidenre vonatkozó kényes információkat eljuttatni hozzá.

Trump egy keddi interjúban arról beszélt, szerinte Vlagyimir Putyin pontosan tudja, mit művelhetett Hunter Biden és köre Ukrajnában, s ha már tudja, akkor igazán nyilvánosságra hozhatná ezeket az információkat. A volt amerikai elnök egy 2020-as szenátusi jelentésre hivatkozva azt állította, a korábbi moszkvai polgármester üzletasszony felesége Jelena Batyurina 3,5 millió (!) dollárral támogatta meg Hunter Biden egy Ukrajnában alapított cégét a 2010-es évek elején. Azóta sem tudni, pontosan milyen céllal.

Hírdetés

Miért adott volna a moszkvai polgármester és a felesége 3,5 millió dollárt a Biden-családnak? Putyin talán most megadná ezt az információt, biztos vagyok benne, hogy tudja.

A Hunter Biden-ügyről korábban mi is beszámoltunk. A regnáló elnök fiának adócsalásért, tiltott lobbitevékenységért és pénzmosás miatt kell vádesküdtszék elé állnia (a vádesküdtszék nem összekeverendő az amerikai tárgyalótermi drámákból ismert esküdtszékkel, az előbbi feladata annak eldöntése, hogy rendelkezésre álló bizonyítékok alapján megindítható-e a büntetőeljárás).


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »