Trump tízéves fiát sem kímélik a különféle jogokra amúgy oly érzékeny liberálisok

Trump tízéves fiát sem kímélik a különféle jogokra amúgy oly érzékeny liberálisok

Hatalmas botrányt okozott a Saturday Night Live című amerikai liberális varietéműsor egyik írója, miután a Twitter-oldalán Donald Trump amerikai elnök tízéves kisfiát támadta. Az NBC tévétársaság, ahol a műsor megy, határozatlan időre felfüggesztette a nőt, az interneten pedig aláírásgyűjtés indult azért, hogy rúgják ki véglegesen.

A Saturday Night Live írója, Katie Rich, aki 2013 óta dolgozik a show-ban, a Twitteren azt írta a tízéves gyerekről, hogy ő lesz Amerika első otthoni iskolai lövöldözője.

Az NBC a felfüggesztésen kívül nem hajlandó kommentálni az ügyet, kérdésekre sem válaszolnak. A Fox News egy forrástól úgy tudja, hogy a bejegyzés után azonnal felfüggesztették a nőt, aki azóta bocsánatot kért. (Barron Trump egyébként nem magántanuló, egy New York-i iskolában tanul, a first lady, Melania pont azért nem költözött egyelőre Washingtonba, hogy Barron el tudja végezni a tanévet ott, ahol elkezdte.)

Hírdetés

A kisgyereket többek között a volt amerikai elnök, Bill Clinton lánya, Chelsea is a védelmébe vette, az NBC Facebook-oldalát pedig elárasztották a tiltakozók. A change.org nevű aláírásgyűjtő oldalon petíció indult azért, hogy az NBC rúgja ki a nőt, magyar idő szerint kedd délután kettőkor már több mint 110 ezren írták alá.

A Saturday Night Live legutóbbi adásában egyébként Barack Obama volt amerikai elnöktől zenés műsorszámmal búcsúzott a stáb,
és megköszönték neki a munkáját. Mindez egy nappal az írójuk botrányos internetes bejegyzése után történt, az ő neve már nem is szerepelt a stáblistán.

A korábban említett petíció egy Stephen Spinola nevű humorista kirúgását is követeli (a Viacomhoz tartozó Comedy Centralon szokott szerepelni), aki a Twitteren azt írta a petíció szerint, a tízéves Barron pont úgy néz ki, mint akiből egyszer randierőszakoló lesz, valamint hogy, bár nem akarja, hogy a saját édesanyját bárki megerőszakolja, ha valaki mégis megtenné, akkor reméli, hogy Barron lesz az, mert fájdalommentes lenne, és sok pénzt kapnának egy per után. Ezeket a bejegyzéseket később törölte a humorista, majd azt írta, hogy hisz a matematikában, és a statisztikák szerint rossz vicc volt (az, amit a Trump gyerekről írt). Azt is írta, hogy elnézést kér, ha megsértette Barron Trump érzéseit.

(Origó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »