Trump: rohadjanak mind a pokolban, boldog karácsonyt!

Trump: rohadjanak mind a pokolban, boldog karácsonyt!

Nem szokványos üzenetben kívánt boldog karácsonyt a korábbi amerikai elnök. Jézus Krisztus születésének ünnepén a Truth Socialnek nevezett közösségi oldalára feltöltött üzenetében Trump több személyt is azzal vádolt meg, hogy „el akarják pusztítani a nemzetet”, és a kereszténység egyik legfontosabb ünnepén azt kívánta nekik, hogy „rohadjanak meg a pokolban”.

Üzenetét leginkább a 2020-ban őt legyőző demokrata elnökre, Joe Bidenre, illetve az őt – a Capitolium ostroma miatt – szövetségi bűncselekménnyel megvádoló különleges ügyészre, Jack Smithre hegyezte ki.

– Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, beleértve a Korrupt Joe Biden EGYETLEN REMÉNYÉNEK, a Megzavarodott Jack Smithnek is – kezdte ünnepi üzenetét az egykori elnök, aki Bident és Smitht is gyakran illeti negatív jelzőkkel.

Hírdetés

„Ugyanígy boldog karácsonyt kívánok a Világ Vezetőinek, akik között vannak jók és rosszak, de egyikük sem olyan gonosz és beteg, mint azok a GENGSZTEREK, akik a mi Országunkban vannak az ő Nyitott Határaikkal, az INFLÁCIÓVAL, az afgán megadásukkal, a Új Zöld Átveréssel, a Magas Adóikkal, Nem Létező Energiafüggetlenségükkel, a Woke Hadsereggel, Oroszország/Ukrajna, Izrael/Irán, Minden Elektromos Autós Elmebajukkal, és még sok minden mással, amivel el akarják pusztítani az egykoron nagyszerű USA-t” – jellemezte az ünnepi üzenetének címzettjeit, majd gondolatait azzal zárta,

ROHADJANAK MIND A POKOLBAN, BOLDOG KARÁCSONYT! – summázta karácsonyi üzenetének lényegét az Egyesült Államok 45. elnöke.

Donald Trump a politikai normasértései és az ellene indított szövetségi vádemelések ellenére továbbra is vezeti a Republikánus Párt elnökjelöltségéért folyó versenyt – jelenleg az előválasztáson részt vevő szavazók 54 százaléka szavazna a korábbi elnökre a jövő januárban kezdődő előválasztáson, melynek győztese novemberben lesz Biden kihívója lesz.

(Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »