Trump nyomás alatt: brutális hatalmi harc robbant ki Washingtonban

Trump nyomás alatt: brutális hatalmi harc robbant ki Washingtonban

DEUTSCHE WIRTSCHAFT NACHRICHTEN

A független és fényévekkel messze leginformatívabb német médium arról jelent, hogy „nyílt harc robbant ki a vezető német republikánusok és Trump amerikai elnök között. Az előtérben a beutazási tilalom áll. De ténylegesen az igen hatalmas neokonok Turmpot nem fogadják el elnökként.”

A cikk rögtön az elején megemlíti Trumpnak a John McCain és Lindsey Graham republikánus szenátornak küldött twitter-üzenetét, amelyben felhívja őket, a terror elleni küzdelemre koncentráljanak és ne állandóan egy harmadik világháborút akarjanak kirobbantani. (http://lovasistvan.hu/2017/01/30/trump-mccainnek-az-iszlam-allamra-osszpontosits-es-ne-a-iii-vilaghaboru-kirobbantasara/).

A cikk megjegyzi, „John McCaint a New York Times az amerikai fegyverlobbi képviselőjeként kategorizálta”.

Lindsey Graham pedig „a neokonok képviselője”.

Hírdetés

Most kivételesen ide írom, hogy a DWN minden cikke alatt milyen szöveggel invitál előfizetésre: ebből megérthetik, hogy magam olvasóim kedvéért miért fizettem elő rá és az MTI vélhetően miért nem :

Píár, szívességi cikkek vagy politikai udvari jelentésekre a DWN nem áll rendelkezésre: Elveink: kritikus távolságtartás mindenhez és világos szavak. Természetesen ez sokaknak nem tetszik: a szövetségi kormánynak, az EU hatóságainak, a pártok hálózatainak, a lobbistáknak, az állami felügyelet alatt álló médiumoknak, a különféle bel- és külföldi agitátoroknak. Ezek a játékosok mindent megtesznek akadályozásunkra és támadják üzleti modellünket.

 

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »