Trump, Csurka, Orbán

Trump, Csurka, Orbán

Vigyázat, csúsztatás-csimborasszó következik, amúgy népszavás módra!      

Nem vagyok nagy Népszava-olvasó, de munkám miatt többször is a kezembe kerül. Általában a címlapnál tovább nem szoktam jutni, no, nem azért, mert ne lenne érdekes(???), pusztán csak abból az okból kifolyólag, hogy normális a vérnyomásom, és nem minden esetben szeretném feljebb tornászni.

Ám, mivel éppen üdülést foganatosítok kiscsaládommal, gondoltam belefér egy langy meleg nyári délutánba az átlapozása (arra most egy mondatnál többet nem is bitorolnék magamtól és a kedves olvasóktól, hogy effektíve úgy néz ki, mint a rossz emlékű Népszabadság – mert gondolom, ez direkt van).

Jöjjön a „gyönyör”!

A lap (esküszöm, többet nem írom le, hogy Népszava) <![CDATA[]]>vezércikkében<![CDATA[]]>

a sajnálatos Charlottesville-i események (ismeretes: egy szélsőbalos tüntetésbe belehajtott autóval egy szélsőjobbos figura, egy ember meghalt. Szörnyű. Tényleg!) tükrében a szöveggyáros megtalálta Orbán Viktor felelősségét.

Nézzük az első csúsztatást, illetve elhallgatást:

Hírdetés

-arról, ugyebár, liberáliséknál nem szól a fáma, hogy a szélsőbalos tüntetők biztosítást végző rendőröket támadtak meg, fejeltek le – rendőröket, nem ellentüntetőket!

Majd kibújik a szög a zsákból (csúsztatás 1-2)

De mindez nem elég (csúsztatás 3)

Végül a korona is megérkezik erre a csúsztatás-halmazra (nem fogjátok elhinni, de nem én teszem fel a poént a cikk végére – engedem kibontakozni a szerzőt):

mivel Orbán Viktor nem foglalt állást a

Nocsak!

Csókol benneteket: Eleméry T. Olivér

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »