Trump befejezi Ukrajna katonai támogatását

Trump befejezi Ukrajna katonai támogatását

Mivel az Egyesült Államok katonai támogatás nélkül hagyja Ukrajnát, így elkötelezte magát a nemzeti érdekek tiszteletben tartása felé vezető úton, közölte Washington döntését a TASS hírügynökséggel az Orosz Föderáció Tanácsának felsőházi elő szóvivője, Valentina Matvijenko.

“Mindenekelőtt ez azt jelzi, hogy az új kormány átvette a régi adminisztrációtól a feladatokatés a katonai támogatások megváltoztatására törekszik, és a legfontosabb dolog itt jön át, mivel óriási összegeket takarítanak meg más nemzetek érdekeinek tiszteletben tartásával, tette hozzá Matvijenko, majd folytatta, hogy” Mi most kivárunk és meglátjuk mi is fog történni. .

Hírdetés

Elmondta, hogy a fogalmi megközelítések változása nyilvánvaló – nemcsak az amerikai adófizetők rovására történt a katonai támogatás, hanem kölcsönöket adtak ki, melyek összegét is nyilvánvalóan csökkenteni fogják.

Korábban a Fehér Ház menedzsmentje és költségvetési igazgatója, Mick Mulvaney főigazgató által megerősítette az Egyesült Államok azon szándékát, hogy véget vessen az érdekelt katonai támogatásoknak Ukrajnába, Pakisztánban, Vietnámban és számos más országban.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »