Trump a LIBERÁLIS médiáról: A földkerekség legtisztességtelenebb emberei között vannak

Donald Trump – aki Mike Pence alelnökkel együtt tett látogatást a CIA Virginia állambeli Langleyben lévő központjában szombaton – látogatásakor elöljáróban támogatásáról biztosította a CIA munkatársait. Majd hozzátette: “annak oka, hogy éppen ide látogattam először az az, hogy háborúban állok a médiával. A földkerekség legtisztességtelenebb emberei között vannak.”

Magyar Menedék - Karácsony

Hírdetés

Ezt követően hosszasan azt fejtegette, hogy hányan voltak a pénteki beiktatási ünnepségen, miképpen számolt be erről “a tisztességtelen média”, amely szerinte a valósnál kevesebb jelenlévőről tudósított.

A hírszerzőknek hangsúlyozta, hogy “ezer százalékig mögöttetek állok”. Majd hozzátette: “annak oka, hogy éppen ide látogattam először az az, hogy háborúban állok a médiával. A földkerekség legtisztességtelenebb emberei között vannak. Igaz? És valamiképpen azt a benyomást keltették, mintha nekem vitám lenne a hírszerzői közösséggel”.

Trump gyors vizitjét egyes elemzők azzal magyarázták, hogy az elnök feladatai között elsőként szerette volna helyreállítani a hírszerzés és közte lévő rossz viszonyt. Érkezésekor Meroe Park, aki az átmenti időszakban irányítja az ügynökséget, rövid köszöntő beszédében hangsúlyozta is: “a CIA viszonya a mindenkori elnökkel alapvető fontosságú a nemzet ereje és biztonsága számára”. Válaszában Mike Pence – még mielőtt Trump beszélni kezdett volna – az új adminisztráció teljes támogatásáról biztosította a hírszerzői közösséget.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »