Trónus: Éljen a Negyedik Birodalom!

Trónus: Éljen a Negyedik Birodalom!

Tisztelt Balavány György! Olvastam véleménycikkedet, és igazán megihlettél. Szeretnék reflektálni soraidra, mint az eljövendő birodalom egyik lelkes támogatója.

A patetikus Jézus idézetet (ahol szándékosan próbálod rabbivá formálni a keresztény vallás alapítóját) hagyjuk is, térjünk rögvest a lényegre.

Azzal, hogy a neoliberalizmus felfalta önmagát, nem vitatkozom. Maximálisan egyet értek. Hogy ez a ti világotok végét jelentené, talán azzal is; kérdés csak az, hogy kik azok a „ti”. Mert te ezt nyilván úgy éled meg, mint egy minden egyes embert, és a teljes civilizációt megrengető tragédiát. A valóság azonban nem ez. Az a téves, hazug, és retrográd világszemlélet, amivel ti, liberálisok szemlélitek az életet, nem az emberek sajátja. Pontosan ugyanolyan megvető fintorral tekintenek a mindenfelől sulykolt hülyeségeitekre, mint annak idején a Szabad Nép-félórára.

És mindez nem azért van így, mert – mint ahogy soraid sugallják – az emberek nem elég fennköltek, nemesek, és eszesek ahhoz, hogy magasztos gondolataitokat befogadják. Nem „túl bonyolult” nekik, nekünk az, amit képviseltek. Hanem csupán nyilvánvaló, komplett őrület. Amennyiben nem lett volna hatalmi szóval ráerőszakolva a nyugati társadalomra egy fél évszázadon át, úgy soha nem nyerhetett volna szélesebb körben polgárjogot. És épp úgy, mint a keleti blokkban a kommunizmus, úgy most nyugaton a liberalizmus bukik el anélkül, hogy néhány fátyolos tekintetű bolondon kívül bárki is siratná. Pont ahogy akkor a vörös csillag, úgy most a sárga csillagok hullanak le a porba, anélkül hogy egyetlen ember is lehajolna értük. (és nem AZOKRA a sárga csillagokra gondolok, te kis hamis!)

Ugyanakkor rengeteg gondolatoddal egyetértek. „a liberális demokrácia nem teljesítette, amit ígért. Nem hozta el az aranykort, nem vezette be a népet az Ígéret Földjére, az emberek nemhogy boldognak, még szabadnak sem érzik magukat.” Ez így van. Teljes mértékben. De mindez nem azért van így, mert nem voltatok elég ügyesek, és még több empátia, még több tolerancia, még több egyenlőség, még több sokszínűség kellett volna. Ó nem.

A ti nézetrendszeretek halottan született. De szükség volt rá, hogy elérje végső állapotát, és így a szélesebb tömegeknek is végre nyilvánvalóvá válhasson ez.

Mert amikor azt mondtátok, hogy a homoszexualitás nem pszichés betegség, hanem pontosan ugyanolyan egészséges dolog, mint a normális irányultság, a legtöbben csak hümmögtek egyet; jó, legyen.

Hírdetés

De ma már azt mondjátok, hogy ha valaki sebészeti úton levágatja a nemi szervét, és valamiféle női nemi jellegekre hajazó dologgá formáltatja a maradványokat, akkor ő egy nő. Nem pszichés zavar, nem öncsonkítás, hanem bátor önmegvalósítás.

Amikor azt mondtátok, hogy Abdul Amir ugyanolyan tisztességes ember, mint bárki más, azt gondolták az emberek, oké, legyen. Elvégre biztos rosszul esik Abdulnak, hogy összesúgnak mögötte a metrón, hát befogadjuk. Mit ártott ő nekünk?

De mikor tízmillió Abdul indult meg ide; rabolnak, erőszakolnak, gyilkolnak(!), mint egy barbár megszálló had, nektek pedig csak annyi erre a válaszotok, hogy „Willkommen”, és egyszerűen elhallgatjátok, eltagadjátok a valóságot, akkor ott valami eltörik. Sokan voltunk, akik láttuk előre, kristálytisztán láttuk, hogy amiről álmodoztok, az egyszerűen irracionális. De a szélesebb tömegeknek meg kell tapasztalniuk a bőrükön is. Hát itt tartunk most.

Képtelenek vagytok felfogni, hogy attól, hogy mindenki kéknek hívja a pirost, az még kék marad. Hidd el, ha elértétek volna, hogy a teljes világ permanens skizofréniába süllyedjen, akkor se történt volna meg a „nagy áttörés”. Csak két nem létezik, a folyók folyását sem lehet megfordítani, az agresszívabb, invazívabb faj pedig elpusztítja a passzívabbat. A muzulmánokat nem lehet megtéríteni a békére, ahogyan az ún. „fasisztákat” sem. Mert a liberalizmus egy semmi, egy üres rózsaszín buborék, egy hazugság, egy tükröződő hamis mosoly. Határozott identitás helyett, valódi elvek helyett, csak a totális relativizmust állítja. És pont ezért, mert azt vallja, semmi sem fontos, semmi sem érvényes, semmi sem igazi; nem is ér semmit se. Senkit nem érdekel, senki nem öl vagy hal érte, kizárólag azokat mozgatja meg, akik valamiféle komplexus okán kevesebbnek érzik magukat másoknál. Nekik jó „deal” hogy minden, de minden egyenlő a világon.

Na de visszatérve erre a Birodalomra. Nagyon bízom benne, hogy igazad lesz. Orosz expanzióra ugyan elképzelhető, hogy lesz kísérlet a következő évtizedekben, de erősen kétlem, hogy ha lenne is ilyen, sikerrel járhatna. Sokkal inkább látok egy, az Unió romjain felemelkedő visegrádi hatalmat, és ahhoz később csatlakozó államokat. Nem Negyedik Birodalom lesz a neve, inkább valamiféle föderáció, de tény, hogy csodálatos hely lesz, és bizony jobboldali. És igen, ováció lesz, örömünnep. Végre nem lesz többé színlelt egyenlőség, nem lesz több joga egy bűnözőnek, mint az áldozatának, nem lesz eltűrve az erőszak, a terror. Nem lesz soha többé PC-újbeszél.

Valóban meg lesz oldva a munkanélküliség problémája, meg lesznek oldva a gazdasági problémák. De nem azon az áron, hogy a középszer lesz az etalon… Szerény emlékeim szerint ez mindig is a baloldali totalitárius ideológiák sajátja volt. Ne akard másra ráadni ezt a kabátot.

Látom, hogy ez nagyon fáj neked. De az a nagy helyzet, hogy a világ sokkal boldogabb hely lesz, mikor kifordul az utolsó liberális politikus kezéből is a jogar. Nem gondolom viszont, hogy néhány valódi nemzetközi bűnösön kívül bármelyikőtöknek bármiféle megtorlásra kellene számítanotok. Merkelt se öli meg senki. Messze túlbecsülöd a jelentőségeteket. Egyszerűen elmegy majd mellettetek a világ. Bezár majd a HVG is előbb-utóbb. Bárki nyithat majd a Birodalomban bal-liberális szennylapot, csak piac nem lesz rá. Túl sok besúgóra sem lesz szükség, mert teljesen inkompetensek vagytok. Soha az életben nem volnátok képesek megszervezni egy tisztességes felkelést. Legfeljebb a kommunisták. De ti még kommunistának is rosszak lennétek. Egy puska látványától is összeszorul a gyomrotok. Minden negédes cukormáz mögött pedig az a nagy igazság, hogy így nem lehet forradalmat csinálni. Nem marad hát más hátra, mint, hogy amíg ti a partvonalon toporzékoltok, mi újra naggyá tesszük Európát.

Trónus


Forrás:nemzeti.net