Triplandia, ahol semmi sem az, ami annak látszik

Triplandia, ahol semmi sem az, ami annak látszik

Melyik gyerek ne szeretne megvívni a mesebeli, nagykalapú Csizmás Kandúrral egy vízben lévő farönkön állva? Már maga ez a felvetés is bizarr. Vagy esetleg az ET- bárjában meginni egy üdítő? Talán képtelenség is.

Lejönne hozzánk, hogy töltsön nekünk egy italt? Esetleg megpróbálhatnánk hallal etetni a jegesmedvét úgy, hogy közben kötelet húzunk a vízesés felett? Ez sem egy mindennapi ötlet, nem is sokan vállalkoznának erre az attrakcióra. Azt meg végképp nem, hogy a dzsungelben indák segítségével meneküljünk el, ha esetleg mesebeli szörnyek támadnának meg.

Lenne-e kedve valakinek esetleg a tenger mélyén ücsörögni egy burokban, miközben békés kishalak úszkálnak körülötte, vagy néznek rá csodás szemekkel a fura víziállatok? Esetleg próbáljunk megetetni egy gorillát banánnal a kézben az őserdő kellős közepén? Micsoda bizarr ötlet!

Esetleg közben fogjunk meg egy mérges kígyót, vagy viaskodjunk pókokkal? Járjunk a vízen úgy, mint Jézus, vagy Péter, aki a kishitűsége miatt majdnem a habok között lelte halálát?

Hírdetés

A lovacska etetése az már más dolog. Nincs abban semmi veszélyes. De ne merészelje senki a kezét a szájába tenni, mert abból nagy baj lehet. Hát még abból, ha kipróbálnánk milyen érzés egy rohanó teherautó elé állni. Vagy éppen alatta feküdni véresen, mert az már tényleg véresen komoly.

Pozsony belvárosában mindez meg is valósulhat, Triplandiában, az optikai csalódások és illúziók galériájában.

A grafiti technikával a falakra felvitt háromdimenziós képek a jól exponált fényképek segítségével megpróbálják elhitetni velünk, hogy még a lehetetlen és legbizarrabb dolgok is megvalósulhatnak.

Aki szeretne ilyen élményeket átélni, az mindenképpen térjen be egy órácskára és legyen részese a különféle kalandoknak.


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »