Trianoni megemlékezések és gyereknapi programok a Komáromi járásban – Programajánló

Trianoni megemlékezések és gyereknapi programok a Komáromi járásban – Programajánló

A járványügyi helyzet javulásával és a hatályos korlátozások folyamatos feloldásával összhangban megsokasodnak a kulturális és sportrendezvények Felvidék-szerte. Az alábbiakban a Komáromi járásban meghirdetett rendezvényeket gyűjtöttük össze a teljesség igénye nélkül.

Június 4., Komárom

Június 4., Gúta

Június 4., Komáromszentpéter

Június 4., Lakszakállas

Gyermeknap a szabadidő parkban

Június 4-6., Komárom

ReStart Show 2021 – bővebb infó itt

Június 4., Lakszakállas

bővebb infó itt

Július 5., Dunaszerdahelytől Párkányig

“A tavalyi nagysikerű, centenárium alkalmából megvalósított tiltakozó akción felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy idén újra megszervezzük azt az autós- és motoros menetet, amellyel szeretnénk emlékezni és emlékeztetni a magyarság közös legszomorúbb napjára. Az előzetes tervek alapján a közös felvonulásra Dunaszerdahelyen gyülekeznénk, és onnét indulnánk el Párkány irányába. Az esetleges egyéb kísérőprogramokról, illetve az út közbeni csatlakozási lehetőségekről lassan további információkkal szolgálunk. Trianon mindnyájunk közös ügye, mindent bele! Figyelem, a szervezők a változtatás jogát fenntartják!” Bővebb infó itt

Június 5., Gúta

Június 5., Keszegfalva

Hírdetés

Június 5., Szilas

Családi nap

Június 5., Kolozsnéma

Június 6., Komárom

Hugo Kauder Trio Komáromban! A kamaraegyüttes 2021. június 6-án, vasárnap 19:00 órakor ad koncertet a Tiszti pavilonban! A zenekar tagjai: Ivan Danko – oboa Ladislav Fančovič – zongora Lakatos Róbert – brácsa A belépés ingyenes!

Június 19., Csicsó

Dog Kross – Dog Sprit verseny

Június 19., Nemesócsa

2. nemesócsai futás

Nyári táborok Komáromban

Nyári táborok az Egressy Béni Városi Művelődési Központban! Idén is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR 8-12 éves gyerekeknek július 5-től július 9-ig Laboda Róbert vezetésével. Ára: 49 euró, jelentkezési határidő: július 2.

NÉPTÁNCTÁBOR július 12-től július 16-ig Nagy Jánossal és Madari Katalinnal, alapiskolák 1-4. évfolyamának tanulói számára. Ár: 49 euró, jelentkezési határidő: július 9.

BALETT-TÁBOR 8-12 éves gyerekeknek július 19-től 23-ig Süll Tamás vezetésével. Ár: 60 euró, jelentkezési határidő: július 16.

A táborok reggel 8-tól délután 16.00 óráig tartanak. Az ár tartalmazza a napi egy étkezést (ebéd), frissítőt és a foglalkozások költségeit. Bővebb infó itt

Július 19-23., Lakszakállas

Méhecske mesetábor

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »