Tragikus hír a magyar labdarúgó-válogatott háza tájáról

Tragikus hír a magyar labdarúgó-válogatott háza tájáról

Sallai Roland hasi műtétje miatt hat hétre kidőlt. A magyar labdarúgó-válogatott programját ismerőknek nem is kell megmondani, miért igen rossz ez a hír.

Megműtötték a hasát, ezt követően viszont legalább hat hét kényszerpihenő vár Sallai Rolandra, a magyar labdarúgó-válogatott és a Bundesligában szereplő Freiburg játékosára – írja a Nemzeti Sport.

Hírdetés

A 12-szeres válogatott labdarúgó augusztusban szerződött a Bundesligába, és bemutatkozása felejthetetlenre sikerült, hiszen az első mérkőzésén hét perc alatt gólt szerzett a Wolfsburg ellen (3–1-es győzelem). Noha a találkozón fejsérülést szenvedett, a folytatásban tovább remekelt, a Mainz kapujába is betalált november 10-én (1–3), de balszerencséjére megsérült. Combjában két centiméteres ödéma keletkezett, ki kellett hagynia az őszi szezon hátralevő részét. Sérülése makacsnak bizonyult, felépülése közben pedig fény derült egy hasi problémára, ami miatt újra kés alá feküdt.

A 21 éves Sallainak a Szlovákia és a Horvátország elleni Eb-selejtezőt is ki kell hagynia számos bajnoki mellett, ami nagy érvágás a nemzeti csapatnak. A játékos Görögország ellen látványos kapásgólt szerzett a Nemzetek Ligájában.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »