Tragikus baleset történt Tiszaújlakon

A rendőrök keresik azt a sofőrt, aki mikrobuszával augusztus 22-én éjszaka halálra gázolt két személyt a Nagyszőlősi járásban.

Augusztus 22-én, kijevi idő szerint körülbelül 5 óra 30 perckor a 102-es segélyhívó számra bejelentés érkezett egy Tiszaújlakon (Nagyszőlősi járás) történt halálos kimenetelű közlekedési balesetről.

A helyszínre érkezett járőrök a vasúti átjáró mellett egy 26 éves tiszaújhelyi (Nove Szelo) lakosú férfi és egy 19 éves helyi lakosú lány holttestére bukkantak. A rendőrök autóroncsokat is találtak – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent.

A halálos baleset okozásával egy fehér színű Mercedes Vito típusú mikrobusz sofőrjét gyanúsítják. A cserbenhagyó sofőr személyazonosságát már megállapították. Az elkövetőt körözi rendőrség.

Hírdetés

A rendőrség kéri a polgárokat, ha valaki valamit tud a balesettel kapcsolatban, hívják a 102-es segélyhívó számot vagy lépjen kapcsolatban a Nagyszőlősi Járási Rendőrséggel.

Ahogy arról hírt adtunk, a szülők figyelmetlensége miatt augusztus 20-án Ungváron, a Gránit utcán kijevi idő szerint 17 óra 30 perckor egy Citroën márkájú autó elgázolt egy hároméves kislányt.

Augusztus 20-án kijevi idő szerint körülbelül 20 óra 30 perckor a kárpátaljai Técsői járásban található Kiskirva (Bilovarci) településen is közlekedési baleset történt.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Nagyszőlősi járás›TiszaújlakCímkék: Tiszaújlak, gázolás, halálos gázolás, baleset, közúti baleset, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »