Tragédia Miskolcon: Járókelők vágták le a halott férfit egy fáról

A megyei kórház előtti parkban akasztotta fel magát egy középkorú férfi Miskolcon. Járókelők vették észre a fáról lelógó élettelen testet, egyikük vágta el egy késsel a kötelet.

– Egy ágra akasztotta fel magát, de magát az eseményt nem látta senki – idézte fel a Borsnak Amarilla, aki a közelben dolgozik. – Elsőre nem tudtuk, él-e még, mert leért a lába a földre. Édesapám odarohant. Több ember rászólt, hogy ne nyúljon hozzá, de édesapám az utolsó percig segíteni akart rajta. Hiába.

Hírdetés

Teljesen elfehéredett a férfi arca, a szemei fennakadtak, menthetetlen volt. Két fiú hívta a rendőröket és a mentőket. Mire kiértek, lefektettük a fűre. A kórház előtti rész nagyon forgalmas, minden tele volt emberrel. Szóltunk az arra járó családoknak, hogy kerüljenek másfele, nehogy lássák a gyerekek a holttestet.
Megrázó volt végig nézni az egészet, többen megsirattuk szegényt. Az öngyilkos férfit nem ismerték a környéken, 50-60 év körüli volt. Azt a miskolci rendőrség is megerősítette, hogy a frekventált helyszín miatt valóban extrém esetről van szó, de idegenkezűségre semmi nem utal, ezért közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a halálesetet.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »