Tragédia! Elhunyt Kobe Bryant, minden idők egyik legjobb kosárlabdázója

Tragédia! Elhunyt Kobe Bryant, minden idők egyik legjobb kosárlabdázója

Helikopter-balesetben elhunyt a Los Angeles Lakers korábbi kiváló kosárlabdázója, Kobe Bryant. A legendás NBA-játékos halálhíréről a TMZ számolt be elsőként, majd a Los Angeles-i rendőrség is megerősítette azt. A vasárnap esti beszámolók szerint a helikopteren öten utaztak, köztük Bryant 13 éves lánya, Gianna Maria is.

A híres kosárlabdázó 41 éves volt. A tragédia helyi idő szerint vasárnap reggel történt, a gép lezuhanása után ki is gyulladt.

A legfrissebb információk szerint Kobe Bryant – aki már játékosként is rendszeresen Sikorsky S-76-os típusú helikopterével utazott, többek között a Los Angeles Lakers mérkőzéseire is a STAPLES Centerbe – és négy további ember tartózkodott a helikopteren, amely eddig ismeretlen okokból lezuhant, és kigyulladt.

Az ABC hírcsatorna beszámolója szerint helyi idő szerint reggel 10 órakor (magyar idő szerint 19 órakor) a dél-kaliforniai Calabasas közelében, ködös időjárásban zuhant le a Sikorsky S-76-os típusú helikopter, fedélzetén öt emberrel. A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a lezuhant gép azonnal kigyulladt, ahogy a körülötte lévő bozótok is, így a tűzoltók rendkívül nehezen tudták megközelíteni.

Sources: Kobe Bryant was on his way to a travel basketball game with his daughter Gianna when the helicopter crashed. Those aboard the helicopter also included another player and parent. — Adrian Wojnarowski (@wojespn) 26. januára 2020

Hírdetés

A balesetet senki sem élte túl, a TMZ információi szerint Vanessa Bryant, a legendás kosárlabdázó felesége nem volt a járművön, 13 éves lánya, Gianna Maria viszont igen. Az egykori sportoló felesége mellett három gyermekét, Nataliát, Biancát és Caprit hagyta hátra.

A baleset okát egyelőre vizsgálják.

Kobe Bryant végig a Los Angeles Lakers szineiben játszotta végig sikerekben gazdag karrierjét. 1996 és 2016 között húsz éven keresztül, mely során ötször nyerte meg  az NBA-t (2000-2002, 2009, 2010).

Kobe Bryant karrierjének legemlékezetesebb pillanatai:

Nemzeti Sport, SME


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »