Tragédia: 17 éves fiú vesztette életét egy közlekedési balesetben Dunaszerdahely közelében

Tragédia: 17 éves fiú vesztette életét egy közlekedési balesetben Dunaszerdahely közelében

Egy régebbi gépjármű 17 éves sofőrje vesztette életét egy közlekedési balesetben Dunaszerdahely közelében. Egy bal oldali kanyar bevételekor valószínűleg nem igazította a sebességét az útviszonyokhoz és képességeihez, és letért az útról. A baleset pontos körülményeit vizsgálják – tájékoztatott a Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányság közösségi oldalán.

A rendőrség jelentése szerint az autó többször felborult és a jobb oldalán állt meg. A balesetet követően a sofőr a járművön kívül, egy közeli szántóföldön kötött ki. A közlekedési baleset szerdán (július 24-én) éjfél előtt történt. Egy fiatal, érvényes jogosítvánnyal rendelkező sofőr Dunaszerdahely felől Csallóközkürt (Ohrady) község felé közlekedett.

„A rendőrség vizsgálja a tragikus közlekedési baleset pontos körülményeit, és az ügyben emberölés bűntette miatt büntetőeljárást indított. Annak megállapítása érdekében, hogy a fiatal sofőr függőséget okozó szer hatása alatt állhatott-e, levették a vérét” – magyarázták.

Hírdetés

Kiemelték, hogy a B csoportos jogosítvánnyal rendelkezők 18 éven aluliak csak olyan utas jelenlétében vezethetnek gépjárművet, aki legalább tíz éve rendelkezik vezetői engedéllyel, és szerepel a hatósági névjegyzékben.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »