Továbbra is nagy erőkkel keresik az eltűnt felsőszeli férfit (FOTÓK)

Továbbra is nagy erőkkel keresik az eltűnt felsőszeli férfit (FOTÓK)

Továbbra is nagy erőkkel keresik az eltűnt felsőszeli férfit (FOTÓK) Mészáros Richárd2024. 07. 10., sze – 14:23

A férfi keresésébe már a belügyminisztérium helikoptere is bekapcsolódott.

Amint arról korábban beszámoltunk, a 76 éves felsőszeli Ladislav Rapi július 7-én, vasárnap 17:00 és 18:00 óra között távozott felsőszeli lakhelyéről, ahová nem tért vissza. Korábban demenciát diagnosztizáltak nála, és lehet, hogy dezorientált.

Kapcsolódó cikkünk

Hírdetés

Segítsen megtalálni!

A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri egy eltűnt, 76 éves felsőszeli lakos, Ladislav Rapi megtalálásában. A férfi vasárnap (július 7.) 17:00 és 18:00 óra között ment el felsőszeli lakhelyéről, de nem tért vissza. Korábban demenciát diagnosztizáltak nála, és lehet, hogy dezorientált. Erről a Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság tájékoztatott a közösségi oldalán.

Az illető vékony testalkatú, 165 centiméter magas, barna szeme és rövid ősz haja van. Arca borostás. „Legutóbb szürke rövidujjút, sötét színű melegítőnadrágot és papucsot viselt” – magyarázták a rendőrök.

Aki segíteni tud a férfi megtalálásában, hívhatja a 158-as telefonszámot, de személyesen is megállhat bármelyik rendőrségen, illetve személyes üzenetet is küldhet a közösségi oldalon.

A galántai rendőrök szerda délelőtt 10:00 órától újabb keresőakciót indítottak a férfi után, amibe már a belügyminisztérium helikoptere is bekapcsolódott. Az akciót speciálisan kiképzett kutyákkal, önkéntesekkel együtt folytatták.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »