Továbbra is minden erejükkel védik Kercaszomor bűnözőit a Vas megyei hatóságok

Újabb büntetőeljárást szüntettek meg a Vas megyei kistelepülés életét pokollá tevő Sipos cigány família ellen. Most éppen azt derítette ki a szorgos nyomozó hatóság, hogy a család pedofil feje nem követett el semmit, amikor egy szombathelyi bíróság folyosóján üvöltve fenyegette egyik korábbi áldozatát, hogy megöli, „úgy fejbe rúgja, hogy leszakad az agya”, rágyújtja a házát, és a többi.

Hírdetés

A kiváló hatóságok szerint ez azért nem valósítja meg a zaklatás tényállását, mert az elkövető csak „hirtelen indulatból” mondta ezeket, az pedig nem bűncselekmény, azt nyugodtan lehet.

Ehhez annyit fűznénk hozzá, hogy normális országokban ilyen esetben intézkedik a rendőrség, és helyére teszi a nagypofájú bűnözőt. Például az Egyesült Államokban ez az „uttering dangerous threats” (veszélyes fenyegetés kimondása) nevű vétség, amiért akár elzárást is ki lehet szabni. Pontosan azért, hogy az ilyen „magukról megfeledkezett” erőszakos, visszaeső bűnözők ne tudják a közösségek életét szétverni.

Kíváncsian várjuk, mikor számol be a sajtó egy Kercaszomoron történt „borzalmas romaellenes rasszista bűntényről”, amelynek során egy elvetemült fajgyűlölő bántalmazta a saját otthonában rátörő cigányokat, miután azoknak kinyílt a csipájuk a hatóságok végtelen engedékenysége miatt.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »