"Továbbfejlesztette" az orosz rulettet két amerikai rendőr – így még betegebb lett a "játék"

"Továbbfejlesztette" az orosz rulettet két amerikai rendőr – így még betegebb lett a "játék"

Meghalt egy St. Louis-i rendőrnő, akit orosz rulett-szerű játékban egy kollégája lőtt le – írja a Sky News.

A “játék” lényege a sima orosz rulettel szemben az volt, hogy a rendőrök nem saját magukra, hanem egymásra fogták a fegyvert, amelynek tárában összesen egy lőszert hagytak, a tárat megpörgették, így nem lehetett tudni, lőni fognak-e a fegyver elsütésekor.

Az áldozatnak, a 24 éves Katlyn Alixnak nem volt szerencséje, férfi kollégája, a 29 éves Nathaniel Hendren – akit most nem szándékos emberöléssel vádolnak -, a játék közben lelőtte. Az eset csütörtök éjjel történt Missouriban, Alixet kórházba szállítottak, de ott belehalt a golyó által okozott mellkasi sérülésbe.

A halálos lövés a harmadik körben dördült el a rendőrségi beszámoló szerint, azt megelőzően egyszer már mind a ketten rálőttek egymásra, csak akkor még megúszták. Az események pontos lefolyásáról egy harmadik rendőr számolt be, aki szintén a lakásban tartózkodott, és saját bevallása szerint próbálta figyelmeztetni a többieket, hogy ne játsszanak a fegyverrel. Ez nem sikerült, és a férfi már épp indulni készült, amikor meghallotta a halálos lövést. Ezután a két férfi kocsiba tette a lelőtt rendőrnőt, és a kórházba hajtottak vele, de már nem tudták megmenteni az életét az orvosok.

Hírdetés

A St. Louis-i rendőrségi közleménye szerint az áldozat házas volt, és fiatal kora ellenére háborús veterán. A rendőrfőnök azt mondta, “lelkes és energikus fiatal nő volt, fényes jövő állt volna előtte”.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »