Tovább ütik a libsik Eszenyi Enikőt

Tovább ütik a libsik Eszenyi Enikőt

Kovács Patrícia szerint Eszenyit addig kéne tiltólistán tartani, míg bűnbánatot nem vall

A színésznőt még az is felháborította, hogy az RTL Klub szerepeltetni merte Eszenyit az Álarcos Énekesben.

Nagyinterjút közölt a 24.hu Kovács Patríciával az elmúlt hónap történéseivel kapcsolatban „Szégyent és sajnálatot éreztem, amikor láttam Eszenyi Enikőt az Álarcos énekesben” címmel, amibe a színésznő hitet tesz minden baloldali téma mellett.

Az interjúban elhangzott néhány érdekes mondat. Ahogy a cikk bevezetőjében írja a 24.hu:

Az egyik érdekesség, hogy Eszenyi Enikő kálváriája, ami aztán Karácsony megválasztása után a pozíciójába került azzal kezdődött, hogy nem foglalt állást egyértelműen a kormány ellen valamelyik színésztüntetésen. Ehhez képest a cikk épphogy Kovács Patríciát állítja be bátornak, amiért felszólalt az ügyekben, hiszen mennyi mindent veszthet a kormány ellen lázadó bátor színész.

A színészvilág valóságában, mint láthattuk, láthatjuk, inkább annak van következménye, hogyha valaki nem szólal fel ilyen esetekben, és nem kezd el rögtön diktátorozni. Kovács Patrícia ezt meg is fogalmazta:

Vagyis nem hogy bátor kiállás, hanem elvárássá vált a színésztársadalommal szemben, hogy álljanak ki az egyetemfoglalók mellett.

Olyannyira van következménye a csendben maradásnak, hogy Kovács Patrícia még a televízióból is kitiltaná színésznőt. Eszenyi nemrég az RTL Klub Álarcos Énekesben című műsorában bukkant fel. Ezzel kapcsolatban Kovács Patrícia úgy gondolja, hogy Eszenyi Enikő büntetése még nem járt le, hiszen még nem szabad őt az emberek színe elé engedni.

24.hu: Eszenyi Enikő nemrég feltűnt az RTL Klub Álarcos énekes című műsorában.

Hírdetés

Kovács Patrícia: Láttam. Szégyent és sajnálatot éreztem.

24.hu: Ezek szerint ön szerint nincs rendben egy televíziós műsorban szerepelni egy ekkora botrány után?

Kovács Patrícia:

Ilyen a liberális kettős mérce: eljátszani a mártírt, hogyha valaki kiáll, és bátran az égbe kiáltja, hogy O1G, és büntetni azt, aki ezt nem teszi. Mert ne legyenek illúzióink, nem sok helyen kapna szerepet egy „kereszténységét nyíltan felvállaló” fiatal tehetség, ha rajtuk múlna.

Addig büntetnék az embert, amíg él, vagy amíg be nem hódol, amit Eszenyinek Kovács fel is ajánlott: visszatérhet, de előtte bűnbánatot kell mutatnia, és elgondolkoznia azon, hogy a tetteknek vannak következményei.

Akkor talán visszanyeri a mainstream kegyét.

Kovács Patrícia korábban Gusztos Péter SZDSZ-képviselő felesége volt, közismerten baloldali színésznő.

www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »