Tóta W. toporzékol!

Tóta W. toporzékol!

Történt, hogy a Hvg.hu-n is alig publikáló, egykor még véleményvezérnek számító, mára senkivé züllött publicista azért rimánkodik, könyörög az EU-nak, hogy kötelező felületet erőltessen rá minden tőle független médiumra, amelyen keresztül majd megüzeni a nagy-nagy igazságot.

Ez vélhetően úgy nézne ki, hogy Tóta jelenlegi cikkje mellé a magyar kormány írhatna egy hiteles közleményt, hogy melyek azok a pontok, ahol tényeket hamisít a szerző – mert ez és ez az igazság – és azt a Hvg-nek közölnie kellene, különben „tönkre kell büntetni és szankcionálni”, ahogy delirálja a publicista.

Ja, bocs, nem!

Ez úgy történne – Tóta szerint –, hogy a brüsszeliták az őket kritikusan tekintő konzervatív portálokon kötelezően publikálhatnak, mert ha nem, akkor „tönkre kell büntetni és szankcionálni” őket.

És, miért is?

Azért, mert nyugaton „a választók többsége szabad sajtót fogyaszt, amely – összességében – teszi a dolgát.  Magyarországon már nem ez a helyzet” itt ugyanis a szabad sajtó „csak az ellenzéki értelmiséghez jut el.”
Dörgöljük hát a firkász szaglószerve alá a számokat, a libsi portálok a júniusi látogatottsági adatait:
– index.hu kb. 46 millió,
– 24.hu kb. 26 millió,
– hvg.hu kb. 17 millió látogatás.
Ha valaki veszi a fáradságot és összeadja ezeket a számokat, olyan kilencven milliónyi látogatást kap a gyűlölködő, mocskolódó, vagyis a balliberális oldalon. A többi véresszáju, de futottak még ballib portállal együtt a 100 milliót is meghaladja ez a szám!
Havonta.
Vagyis naponta több mint 3 millió(!) kattintással kizárólag egy maroknyi a ballib értelmiséget érnék el??? (És ezt tudják az ott hirdető cégek?)
Itt valaki hazudik!
Ugye, kedves Tóta úr?!
És hol vagyunk még attól, hogy a közösségi oldalak látogatottságát is figyelembe vegyük, meg a tévéikét…

Hírdetés

Nem lenne tisztességesebb bevallani, hogy ugyan elér mindenkit a ballib média romboló cunamija, de egyre kevésbé hiteles, nem pusztít eléggé, ezért kell szerencsétlen Tótának is előbújnia a verméből, hogy új szereplőért vonítson, akit majd esetleg hitelesnek tekintenek az olvasók.

Közben meg mindössze azt felejti el, hogy az ilyen hazug alapokra épített publicisztikáival önmaga is ássa a szebb napokat megélt Hvg sírját, persze, ha feltételezem, hogy képes a napi 3 millió „független”, „szabad” és „objektiv” portálon való kattintás nagyságrendjét értelmezni.

Ami, irását olvasva, egyáltalán nem biztos.

Azon csodálkozom, hogy miért egy ilyen bonyolult diktátum jutott eszébe? Ennél sokkal hatékonyabb lenne, ha Brüsszel azonnali hatállyal helytartót nevezne ki Magyarország élére – mondjuk Dobrev Klárát – ahelyett, hogy engedi a magyar választóknak a Tótának és a balliberális elitnek nem tetsző kormányt megválasztani.

Üdvözlet,
 KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »