"Történelmi összeomlás" – Nem csak keresi a szavakat az angol sajtó

"Történelmi összeomlás" – Nem csak keresi a szavakat az angol sajtó

„Az egyetlen szerencse, hogy szeptemberig nem kell újabb mérkőzést játszani.”

Nem csak keresi, meg is találja a szavakat az angol sajtó az angol labdarúgó-válogatott magyaroktól elveszenvedett Nemzetek Ligája-vereség után.

A Nemzeti Sport Online összeállítása szerint a a BBC megállapítja: „Magyarország nagyon elverte Angliát”, 2014 óta először van 4 meccses nyeretlenségi szériája (ebből most Magyarország két mérkőzést „vállalt”), „Anglia nem volt képes többre, mint beletörődni a megalázó és valószínűleg romboló erejű vereségbe”. A magyar csapat dicséretekor elhangzik, Marco Rossi sokoldalú és nehezen verhető csapatot épített fel, „szó sem volt mázliról”.

Hírdetés

A Sky Sports „szerencsétlennek”, „szétesőnek” nevezte az angol válogatottat, „történelmi összeomlásnak” nevezve a négymeccses szériát, egy rúgótt góllal, a vb évében, az utóbbi 94 év legnagyobb hazai vereségével, a drukkerek lázadásával.

A The Telegraph is a szurkolók elfordulását húzta alá, külön kiemelve, hogy a válogatott akciógólt sem szerzett négy mérkőzés alatt, egyetlen „szerencse”, hogy szeptemberig nem kell újabb mérkőzést játszani.

A The Sun azt írta, megérdemelten verte Magyarország oda-vissza Angliát.

A Mail Online cikkcíme szerint gulyást főztek a magyarok Angliából.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »