Történelmi, nehezen megjósolható esemény áll küszöbön

Jelenleg számos vitathatatlan jele van annak, hogy egy történelmi, megjósolhatatlan esemény áll küszöbön. Az esemény pontos jellege bizonytalan, de ez magában foglalja egy kormányzati rendszer végét, amely több ezer évre nyúlik vissza, és egy új paradigma megjelenését az emberiség számára. Mivel a globális okkult vezetők machinációikat általában összekapcsolják bizonyos égi jelenségekkel, lehetséges, hogy ez az esemény kapcsolatban áll a március 19-i szuperholddal és a március 20-i napfogyatkozással.

Ez a március 17-i izraeli választások után következik, mely várhatóan véget vet a nemzet feletti cionáci uralkodásnak. Az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu megaláztatása a múlt heti kéretlen amerikai látogatása során egyértelmű jele volt ennek. Beszédét nem sugározták a fő amerikai hírhálózatok, és Netanjahu ellenes tüntetésekkel fogadták a Zsidók New Yorkban és Izraelben. Mindezek tetejébe egy korábbi Moszad vezető azzal vádolta, hogy folyamatosan hazudik az úgynevezett “iráni fenyegetésről”. Még az is elképzelhető, hogy Netanjahunak titokban megparancsolták, hogy kövessen el politikai öngyilkosságot ezzel a beszéddel.
A másik jele, hogy már nincs minden a régiben, a CIA újjászervezése volt, melyet a múlt héten jelentettek be. A CIA most már a Védelmi Hírszerző Ügynökség ellenőrzése alatt áll, ázsiai székhelyű CIA források szerint.

Az átszervezés tartalma és az ügynökség új szándéknyilatkozata összhangban van azzal, ahogy a Pentagon gondolkodik. Hogy kiket távolítottak el az ügynökségtől még nem hozták nyilvánosságra, de CIA források szerint az egykor a Bush család által irányított műveleti igazgatóság felső soraiban történtek változások. Ez megnyitotta az utat a Washington D.C. pöcegödör további megtisztítása előtt.

Egy nagy léptékű támadás a Bush / Clinton bűnszövetkezet ellen már folyamatban van. Robert Menendez cionáci szajhát, a szenátus külügyi bizottságának egykori vezetőjét bűncselekménnyel vádolják. Akárcsak a Bush szövetséges New Jersey kormányzót, Chris Christiet. A vállalati média jelenleg tele van Hitlery Clintonnal (Hillary Clinton) és azzal a 6 milliárd dollárral, mely az ő hivatali ideje alatt tűnt el az amerikai külügyminisztériumból. Bill Clinton pedofil vádakkal néz szembe a Jeffrey Epstein milliárdost érintő botrányban. A végső cél a Bush család lesz. Miután a Bush családot eltávolítják, látni lehet majd, ha ők csak a jól elrejtett bábmesterek arcvonalai.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/who-is-jeffrey-epstein-a-study-of-the-man-linked-to-worlds-of-celebrity-politics–and-royalty-9954397.html

A Bushok

http://sitsshow.blogspot.hu/2015/01/george-bush-pedophile-sex-ring-and.html

Az Egyesült Királyságban szintén nagy támadás van kibontakozóban a cionáci sátánisták ellen. A legújabb kinyilatkoztatás szerint Margaret Thacher volt, és David Cameron jelenlegi miniszterelnök mindketten bűnösök pedofil botrányok leplezése miatt. A felső hivatalnoki és titkos hatalomnak az Egyesült Királyságban, Jeremy Heywood kabinet főtitkárnak is köze van ehhez az eltussoláshoz.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2984529/Cabinet-office-child-abuse-cover-MoS-beats-attempt-No10-gag-VIP-file-shows-Thatcher-knew-paedophile-MP-Cyril-Smith.html

Ez olyan, mint egy sakkjátszma, ahol az ellenfél gyalogjainak, lovagjainak és püspökeinek leütésével kezdődik, mielőtt nekimennek a bástyáknak, a királynőnek, végül a királynak. Ezen emberek eltávolítása lehetővé teheti, hogy Tony Blair diplomáciai mentességét megszüntessék. Ez megnyitja az utat Tony Blair háborús bűnök miatti felelősségre vonása előtt.

Nem kétséges, hogy Tony Blair úgy énekelne, mint egy kanári a Rothschildokról, ezzel megnyitva az utat a végkifejlethez.

Valószínűleg ezért mondta a múlt héten Jacob Rothschild azt, hogy “A befektetők olyan veszélyes geopolitikai helyzettel néznek szembe, mint amilyen nem volt a 2. Világháború óta.”

http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/investing/funds/11445631/Lord-Rothschild-Investors-face-a-geopolitical-situation-as-dangerous-as-any-since-WW2.html

(http://444.hu/2015/03/08/lord-rotschild-a-vilaghaboru-ota-nem-volt-veszelyes-a-helyzet/)

A Rothschild család és szövetségeseik nemrég egy levéltárat gyújtottak fel annak érdekében, hogy leplezzék azokat a körülményeket, melyek között a Nemzetek Szövetsége és az ENSZ jöttek létre, az orosz FSB forrásai szerint. Az első tűz egy könyvtárban volt Oroszországban január 30-án, ahol ősi történelmi szláv dokuemntumokat tartottak. Aztán a következő egy dokumentum raktárban következett be Brooklynban, New Jerseyben január 31-én.

http://sitsshow.blogspot.hu/2015/02/russian-library-and-brooklyn-warehouse.html

Hírdetés

Az oroszok szerint a megsemmisített dokumentumok bizonyítékokat tartalmaztak arra, hogy II. Miklós cár aranyat adományozott, hogy létrehozzák a Nemzetek Szövetsége Vagyonkezelőt az Első Világháború előtt. Ennek eredményeként az arany tulajdonjogának 88,8%-a a Federal Reserve Board birtokába került, amely visszavezethető Miklóshoz, állítják az oroszok. Nem sokkal az arany adományozása után Miklóst és családját megölték a Rockefellerek által finanszírozott forradalom alatt. Az oroszok azonban azt állítják, hogy a volt orosz miniszterelnök Alekszej Koszigin valójában II. Miklós cár fia volt, és így még mindig vannak jogos igénylői az aranynak Oroszországban.

Az egyetlen független bizonyítékok minderre azok az orosz kimutatások, mely dokumentumokat a Bank of Japan könyvtárosa mutatott meg nekem, mely azt mutatja, hogy 10 tonna orosz aranyat vittek Japánba egy hadihajón a bolsevik forradalom alatt. Japán soha nem adta vissza az aranyat. Talán az orosz nagykövetségnek Japánban kellene tudakozódnia.

Ha az orosz állítások igazak, akkor ez megmagyarázza Jacob Rothchild hirtelen aggodalmát az “orosz agresszió és terjeszkedés” miatt. Ez szintén magyarázat lehet a Rothschild szolga David Cameron brit miniszterelnök Oroszországot érintő hisztérikus bírálatára.

Ugyanez kapcsolatban lehet egy másik rejtéllyel. A King World News weboldal idézte Andrew Maguire fémkereskedőt, aki azt mondta, hogy a HSBC leállíthatja mind a 7 aranyraktárát Londonban két hónapon belül.

Andrew Maguire – Who Smashed Gold Today And Why As HSBC Shocks Clients By Closing All London Gold Vaults!

A rejtély természetesen az, hogy mi történt, vagy fog történni mindezzel az arannyal?

Lehetséges, hogy az aranyat már eladták, és a pénzt tisztára mosták az amerikai és a japán tőzsdéken annak érdekében, hogy megszökhessenek a pénzzel, mielőtt a jogos tulajdonosaik pert indítanak a visszaszerzésükért. Vegyünk egy pillantást az alábbi oldalon látható ábrára, mely az arany árát mutatja, és a Nikkei részvénypiacot, mely azonos módon mozog, de ellentétes irányban. Valaki már értékesíti az aranyat, és japán részvényeket vásárol.

http://www.zerohedge.com/news/2014-12-04/inside-look-shocking-role-gold-new-normal

Japán Yakuza források szerint a nyomok tovább vezetnek ifjabb Wilbur Ross-hoz, aki “azzal töltött 25 évet, hogy a Rothschildok csődgyakorlatát irányította.” Ross a New York-i Japán Társaság elnöke, és elnyerte a Felkelő Nap érdemrendet, az Arany és Ezüst Csillagot a japán kormánytól februárban az amerikai-japán kapcsolatokhoz történt hozzájárulása miatt.”

http://www.forbes.com/fdc/welcome_mjx.shtml

Erős a valószínűsége annak, hogy valamennyi arany Kínában kötött ki. Ugyanis a kínai jüan, a dollár és az arany ára már mind együtt mozogtak az elmúlt hónapokban a világ más valutájához képest. Továbbá kínaiak hirdetőtáblákat állítottak fel a bangkoki repülőtér közelében egy arany érme képével, és azzal a bejelentéssel, hogy a jüan az “új világvaluta”.

http://sitsshow.blogspot.hu/2015/03/end-of-dollar-as-global-reserve.html

A Rothschild rabszolga rendszert Japánban Shinzo Abe és a Liberális Demokrata Párt színészi társulata képviseli, akik szintén ellopták a magukét. Egy japán biztonsági rendőrségi forrás szerint Abe legalább 200 trillió jent lopott el a japán nemzeti nyugdíjpénztártól, a Postatakarékpénztártól és a Mezőgazdasági Takarékpénztártól(Norinchukin). Ezt a pénzt a tengerentúlra küldték, hogy támogassák a cionáci összeesküvés bankjait, a forrás szerint. A japán kormány propaganda újság szerint ezek az intézmények “külföldi kötvényekben növelték befektetéseiket a maximális hozam érdekében.” Ez a lopás tiszta és egyértelmű, és nem fog segíteni a matematikailag halálra ítélt összeesküvésen.

Talán azért, mert írtam erről a lopásról egy japán nyelvű cikket, egy telefonhívást kaptam valakitől a 81-(0)80-5242-0737-es számról mondván, hogy “ma este meg fognak ölni.” Nyilvánvaló, hogy valaki ijedtében rohan, de nem ezen sorok írója.

Az Abe rezsim úgy tűnik, hogy nagyon siet létrehozni egy katonai kormányzatot. Abe legújabb javaslata keretében eltávolítanák a Japán Önvédelmi Erők polgári irányítását, és újra megalapítanának egy nemzetközi japán kémhivatalt a brit MI6 mintájára.

Talán azért igyekszik létrehozni egy katonai kormányzatot, mert egy olyan tárgyalás lesz a tokiói legfelsőbb bíróságon most péntek 13-án, ahol bizonyítékok kerülnek bemutatásra, hogy a Japán Függetlenségi Párt, hogy Abe-t hatalomra juttassák, manipulálta a válsztásokat. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, azon “szavazatok” több mint 90%-át, melyek Abe-t hatalomra juttatták, a Mushashi Engineering által épített gépek számolták. A Mushashi Engineering tulajdonosa a Fortess Asset Management. A Fortress élén Peter L. Briger áll. aki tagja a David Rockefeller féle Külkapcsolatok Tanácsának.

Japán, együtt Szaúd-Arábiával és az Öbölmenti EgyüttműködésiTanács tagországaival jelenleg az összeesküvés és a csőd között áll. A Pentagonnak és a japán rendőrségnek, valamint a Japán Önvédelmi Erők fehér kalaposainak lépniük kell ez ügyben, és ki kell rúgniuk a cionácikat Japánból, mint Ross és Briger.

Végül, ahogy azt itt gyakran ismételjük, az Egyesült Államoknak és Japánnak is államosítania kell a központi bankokat, és vissza kell adniuk nekik a hatalmat, hogy létrehozzák és terjesszék a pénzt az emberek, és becsületesen megválasztott (nem megvesztegetett) vezetőik részére. A pénzek, melyeket a magántulajdonban lévő központi bankok, és az azokat irányító családok loptak el, ezután visszatérhetnek jogos tulajdonosaikhoz. A becsületes helyi bankok, takarékszövetkezetek és a valóban vállalkozó (nem kleptokratikus) cégek továbbra is működhetnek egy ilyen rendszerben. Amikor ez megtörténik, az emberiség megszabadul a babiloni adósrabszolgaságtól több ezer év után először. Ez az a megjósolhatalan esemény, melyre mindannyian várunk. Az idő mostanra megérett.

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

Kategória:Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »