"Történelmi asszociációk" – hisztirohamot kaptak az Auschwitzban turnézó zsidók az ott felállított párakapuk miatt

"Történelmi asszociációk" – hisztirohamot kaptak az Auschwitzban turnézó zsidók az ott felállított párakapuk miatt

"Botrányt kavartak az auschwitzi koncentrációs tábor helyén működő múzeum látogatóinak felállított párakapuk, mert néhány látogatónak a páraszórók a gázkamrák zuhanyrózsáit jutatták eszükbe" – adja hírül a The Jerusalem Post nyomán a 444 nevű zsidó blog.

A felháborodott – és fajtársaik legelképesztőbb hazugságait is simán bevevő – izraeli vendégek szerint a németek "éppen ilyen zuhanyzók alatt ölték meg a rokonaikat a gázkamrákban". Egyikük, Meir Bulka a The Jerusalem Postnak azt mondta, hogy az izraeli látogatók ízléstelennek találták a páraszórókat, majd dühbe gurulva kérték számon múzeum vezetőit, hogy ez mégis mit akar jelenteni.

Mikor a központ vezetői elnézést kértek tőle, ha a párakapuk esetleg sértőek lennének a számára, Bulka azt válaszolta, hogy "a holokauszt áldozataitól már nem lehet bocsánatot kérni ezért".

Az emlékközpont szóvivője kiadott egy nyilatkozatot, ami szerint ők mindent meg szeretnének tenni, hogy megóvják a látogatóikat a kánikulától. Számukra a látogatók egészsége a legfontosabb a hőség ideje alatt, amibe a páraszórók nagy segítségükre vannak. Elmondta, hogy a páraszórókat csak akkor távolítják el, ha majd elmúlik a hőség.

Hozzátette azt is, hogy "a páraszórókkal kapcsolatos történelmi asszociációkat nagyon nehéz lenne kommentálni". A gázkamrákban elhelyezett zuhanyrózsákat ugyanis – a holomitológia szent könyveinek bővített és javított kiadásai szerint – sosem használták a Zyklon B beeresztésére, mert "azt teljesen más módszerrel szivárogtatták a kamrákba" – legalábbis a holokamu"tudomány" jelenlegi állása szerint. A mi gyermekeinknek valószínűleg már egy újabb "frissítésekkel" ellátott mesét fognak adagolni – ha addig össze nem dől a kártyaváruk.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »